AK Partili Sahin Tin, Denizli'yi Adim Adim Dolasiyor

AK Partili Sahin Tin, Denizli'yi Adim Adim Dolasiyor

AK Parti Denizli Milletvekili Sahin Tin, Babadag ve Sarayköy’de vatandaslarla bir araya geldi. Sahin Tin, “Denizli’yi adim adim dolasiyor, hemserilerimiz ile bulusuyoruz. 28 Mayis’ta yapilacak 2’nci tur seçimlerinde Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan için destek istiyor, milletimizi sandiga davet ediyoruz” dedi.



AK Parti Denizli Milletvekili Sahin Tin, Cumhurbaskanligi 2’nci tur seçimleri için Denizli’yi adim adim dolasmayi sürdürüyor. Babadag ve Sarayköy ilçelerini ziyaret eden Milletvekili Sahin Tin, buralarda esnaflarla bir araya geldi, mahalle sakinleriyle bulustu, ev ziyaretleri gerçeklestirdi. Milletvekili Sahin Tin’e ziyaretlerde Babadag Ilçe Baskani Suat Kaçamaz, Sarayköy Ilçe Baskani Mustafa Pasalioglu ve partililer eslik etti.

“Bekamiza göz dikenlere firsat vermeyecegiz”

Her gittikleri yerde Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a milletin duydugu sevgi ve güven ile karsilastiklarini belirten Milletvekili Sahin Tin, “Milletimiz Cumhurbaskanimiza güveniyor. Türkiye Yüzyilinda liderimizin öncülügünde daha nice güçlü projelere imza atacagimiza yürekten inaniyor. Millet olarak bizler de topyekûn varligimiza uzanan ellere, birligimize uzatilan dillere geçit vermeyecegiz. Ülkemize saldiranlara, varligimizi hedef alanlara, onlara yardim ve yataklik yapanlara milletimiz hiçbir zaman geçit vermedi, vermeyecek. Bizler degerlerimizi zenginlik olarak görüyoruz. Özümüzü yasatmak için bugüne kadar nasil gayret ettiysek yine hep birlikte mücadele edecegiz. Bu asil millet nasil tarih boyunca teröre asla boyun egmediyse, bugün de yandaslarina, açiktan ya da gizliden destek verenlere geçit vermeyecek. Aziz milletimiz kimin kimle yürüdügünü çok açik ve net görüyor. Allah’in izniyle, milletimizin destegiyle liderimiz Recep Tayyip Erdogan’i 28 Mayis’ta daha yüksek bir oyla yeniden Cumhurbaskani seçecek, ülkemizin gelecek yüzyila emin adimlarla ilerlemesini ve hatta damgasini vurmasini saglayacak” dedi.



“Eser ve hizmet siyasetimiz sürecek”

Vatandaslarla bulusmasinda milletin huzur ve mutlulugunu tesis etmek için canla basla çalistiklarini belirten Milletvekili Sahin Tin, “Eser ve hizmet siyasetimizden asla ödün vermiyoruz. Nerede bir ihtiyaç varsa süratle yerine getirmeye gayret ediyoruz. Milletimizin huzur ve refahini tesis etmek için azimli ve gayretliyiz. Bu konuda durmadan ve duraksamadan mücadeleden bir adim dahi geri kalmadan ilerliyoruz. Ülkemize kazandirdigimiz sayisiz eserlerin yarim kalmamasi, milletimizin sikintilarinin, dertlerinin giderilmesi ve sorunlarinin çözülmesi için elbette hep birlikte daha çok çalisacagimizin farkindayiz. Deprem, sel vb. hadiseler gibi maruz kalinan felaketlerin ve zorluklarin üstesinden bugüne kadar oldugu gibi bugünden sonra da yine birlikte gelecegiz. Allah’in izniyle 28 Mayis’taki 2’nci tur oylamada Liderimiz Recep Tayyip Erdogan’i yine rekor bir rey ile tekrar Cumhurbaskanligi görevine seçerek ülkemizin gücüne güç katmaya devam edecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile