Ak Partili Samani: 12 Haziran‘da Terazi Milletin Elinde

AK Parti Antalya milletvekili adayı Hüseyin Samani, 12 Haziran’da terazinin milletin elinde olduğunu söyledi.

AK Parti Antalya milletvekili adayı Hüseyin Samani, 12 Haziran’da terazinin milletin elinde olduğunu söyledi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Samani, Korkuteli ve Elmalı ilçelerine bağlı köyleri gezerek vatandaşlara açıklamalarda bulundu. Korkuteli’nin Yeltenli köyünde toplantıda düzenleyen Samani, geçmiş hükümet dönemlerinde yaşananlar ile AK Parti döneminde yaşanan olayları karşılaştırdı. Vatandaşın koalisyon hükümetinin kötü gidişini fark ettiğini ve bu nedenle seçime gidildiğini belirten Samani, "O dönemlerde Türkiye ekonomik olarak çok kötü durumdaydı. 20’nin üzerinde banka iflas etti. Kimse ekonomiye güvenemiyordu ve geleceğe yönelik planlar yapılamıyordu. Enflasyon, anayasa fırlatma gibi bir olayla bile fırlayabiliyordu. AK Parti hükümeti seçimi ilk kazandığı dönemde çıraklık dönemini başarıyla tamamladıktan sonra 2007 seçimlerini de kazanarak kalfalık dönemini başarıyla tamamlamak üzere. Ekonomimiz çok güçlendi. İşte o dönemlerde geleceğe yönelik bir plan yapılamazken artık insanlarımız geleceğe yönelik planlar yapabiliyor." diye konuştu.

Dereköy ve Sülekler köylerine giderek kahvehane toplantılarına da katılan Samani, sözlerini şöyle sürdürdü; "Bizler; ecdadı karada gemi yürüten bir neslin torunlarıyız. Şimdi kalkıp onun evlatları İstanbul’da tünelden gemi yürüteceğiz dediği zaman bazıları şaşırıyor. Onların şaşırmaları normal çünkü bu büyük projelere imza atabilmek bir ustalık meselesidir."

Daha sonra Elmalı İlçesine giden Samani, Elmalı İlçe Başkanı Ümit Öztekin ve partililerle birlikte Finike, Otogar ve Hal Pazarı Caddesi’ndeki esnafı da ziyaret etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Samani, sorunların çözümü için bazı yetkililer ile telefon görüşmesi yaparak problemlerin çözümü konusunda söz alıp, takipçisi olacağını söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile