Ak Partili Temür: Giresun Halkının Beklentilerini Yerine Getiriyoruz

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Giresun Milletvekili Ali Temür, halkın beklentileri olan hizmetlerin bir bir yerine getirildiğini söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Giresun Milletvekili Ali Temür, halkın beklentileri olan hizmetlerin bir bir yerine getirildiğini söyledi.

Milletvekili Temür, hükümetin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Giresun Belediyesi‘nce kente doğalgaz dağıtımının engellendiği yönünde iddianın kendisine ulaştığını belirten Temür, düzenlediği basın toplantısında, Giresun’a AK Parti iktidarının büyük hizmetler yaptığını dile getirdi.

Giresun halkının beklentileri olan hizmetlerin bir bir yerine getirildiğini vurgulayan Temür, "Giresun için büyük önem arz eden Ordu-Giresun Havaalanı’yla ilgili güzel haberlerimiz var. Havaalanının yeterlilik ihalesi 4 Mart‘ta yapıldı. Havaalanının yapımında önemli bir süreci aştık. Yine, Eğribel Tüneli’nin proje ihalesi gerçekleştirildi. Yüksek öğretimde yaşanan yurt sorununu da çözüyoruz. 500 kişilik yurt olması planlanan eski devlet hastanesinin onarım ihalesi yapıldı. Yine 2011 yatırım programına bin kişilik yurt yapımını aldık. Giresun Atatürk Stadı’nın ışıklandırılması çalışmaları başladı. DSİ tarafından 2011 yılında 36 milyon liralık proje yatırımları gerçekleştirilecek. Biz AK Parti Giresun milletvekilleri olarak, Giresun’un küçük-büyük hangi sıkıntıları, sorunları varsa onları yılmadan, yorulmadan takip ediyoruz.” dedi.

Giresun Belediyesi‘nce kente doğalgaz dağıtımının engellendiği yönünde iddianın kendisine ulaştığını dile getiren Temür, şu açıklamayı yaptı: "Giresun’un doğalgaza kavuşması için yoğun çaba harcıyoruz. Şu an doğalgaz organize sanayi bölgesine geldi. Kente dağıtılma noktasında. Borular gazla dolu. Projeyi yürüten firma ile görüştüm. Mayıs ayı sonuna kadar bazı mahallelere doğalgaz verilebileceğini bana söylediler. Ancak yetkililer Giresun Belediyesi’nin dağıtım çalışmalarına izin vermediklerini de bana aktardılar. Temmuz ayına kadar belediye tarafından çalışmalar ertelenmiş. Ben bunun nedenini anlayamadım. Doğalgazın kente verilmesiyle ilgili engelleme mi var? Ben bu konuyla ilgili Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ile görüşeceğim. Konunun ne olduğunu görüşmemde kendisiyle değerlendireceğim. Eğer iddia doğruysa mutlaka düzeltilmeli. Doğalgazın kente bir an önce sağlanmasını istiyorum.”

12 Haziran‘da seçimlerin yapılacağını hatırlatan Temür, hedeflerinin Giresun’da 4 milletvekilliğini de almak olduğunu sözlerine ekledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile