AK Partililer Altiova'da Piknikte Bulustu

AK Partililer Altiova'da Piknikte Bulustu

AK Parti Altinova Ilçe Teskilatlari, Yalova Altinova Bayraktepe Mesire Alaninda piknikte bir araya geldi.

28. Dönem Milletvekilligi Genel ile Cumhurbaskanligi birinci ve 2. Tur Seçimlerinin ardindan AK Parti Altinova Teskilatlari piknikte bir araya geldi.

Piknikte konusan Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, “Ülkemizin daha ileri seviyeye gitmesi için ugras veren insanlarla bir arada olmak tarif edilemez bir mutluluk. Seçim süresince bizleri yalniz birakmayan herkese tesekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ise, “Altinova olarak, Yalova’nin birincisi oldunuz, cani gönülden tebrik ediyorum. 7 düvele karsi dünyayi da tus ettiniz Elhamdülillah” diye konustu.

Büyük ilgi gördü

Altinova Bayraktepe Mesire Alaninda düzenlenen piknige partililer büyük ilgi gösterdi. Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, piknige gelen tüm parti mensubu ve aileleriyle yakindan ilgilendi. AK Parti Yalova Milletvekilli Meliha Akyol, AK Parti Altinova Ilçe Baskani Hasan Zafer ve yönetimi, Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral ve esi Yasemin Oral, piknik alanindaki tüm masalari tek tek gezerek partililerle bir araya geldiler.

“Hepsi sasirdi”

Piknikte konusan AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, “Dünya lideri Sayin Cumhurbaskanimiz, sadece ülkemizin degil dünya mazlumlarinin, dünya Müslümanlarinin umudu oldu. Yabanci basindan izliyorsunuz hepsi sasirdilar. Amerika’sindan Avrupasi hepsi sasirdi. Ama bizim sizler gibi yol arkadaslarimiz oldugu müddetçe biz bu zaferleri hep birlikte daha çok yasayacagiz Insallah. Allah hepinizden razi olsun.

Simdi bir hafta dinlenecegiz, sonra yerel seçimler için durmadan çalisacagiz. Siz, size düsen görevi yaptiniz. Önümüzdeki 5 yilda Insallah biz sizin hizmetkâriniz olarak sizden gelen talepler, istekler için elimizden gelenin daha üstüne çikarak çalisacagiz. Simdi sira bizde. Sizler gibi yol arkadaslariyla yürüdügümüz için, sayin Cumhurbaskanimizin bir neferi oldugumuz için Rabbime hamd ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Piknige; AK Parti Yalova Milletvekilli Meliha Akyol, AK Parti Altinova Ilçe Baskani Hasan Zafer ve yönetimi, Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral ve esi Yasemin Oral, il genel ve belediye meclis üyeleri, AK Parti Altinova Ilçe Kadin Kollari Baskani Zehra Günaydin ve yönetimi, AK Parti Altinova Ilçe Gençlik Kollari Baskani Mustafa Kisa ve yönetimi, AK Parti Kaytazdere Belde Baskani Ümit Karakaya, AK Parti Subasi Belde Baskani Serkan Gedik ve yönetimi, AK Parti Tavsanli Belde Baskani Yusuf Cengiz ve yönetimi, köy ve mahalle temsilcileri ile vatandaslar katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile