Ak Partililer Cumhurbaşkanlığı Seçimi İçin Piknikçilerden Destek İstedi

Ak Partililer Cumhurbaşkanlığı Seçimi İçin Piknikçilerden Destek İstedi

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti ilçe teşkilatıyla beraber piknik alanlarını gezerek vatandaşlardan cumhurbaşkanlığı seçimleri için destek istedi.


Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya ve partililer, seçim gezilerini sürdürüyor. AK Partililer, Nadır piknik alanı ile İznik gölü sahilinde vatandaşlarla buluştu. Teşkilat mensupları ile birlikte bütün piknikçileri tek tek gezen Çağlayan, vatandaşlara karanfil dağıtarak, cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. Çağlayan ve partililer, zaman zaman piknikçilerin masalarına misafir oldu.

Çağlayan, 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti için çok önemli olduğunu belirterek, “Bu seçim Türkiye’de vesayet sisteminin bitip yeni Türkiye’nin temellerinin atılacağı bir dönem olacak. 10 Ağustos tarihinde ilk defa halk kendi devlet başkanını, cumhurbaşkanını seçecek. Türkiye’de her olayda olduğu gibi maalesef AK Parti dışındaki siyasi gruplar bir samimiyet testinden geçiyor. Ama milletimizin sağduyusu her zaman galip gelecektir. O yüzden milletin adamı diyoruz. Yeni Türkiye’nin temellerini atan başbakanımızın inşallah 10 Ağustosta halkımızın engin sağduyusuyla birlikte cumhurbaşkanı olarak ilk turda seçileceğine inanıyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile