AK Partililere Miting Gibi Karsilama

AK Partililere Miting Gibi Karsilama

AK Parti Milletteki adaylari Kavakyolu Mahallesinde coskulu bir kalabalikla karsilandi.

Kavakyolu Mahallesinde vatandaslarla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Süleyman Karaman, Milletvekili adayi Mehmet Cavit Sireci ve partililer mahalle sakinleri tarafindan coskulu bir kalabalikla karsilandi. Ilk konusmayi AK Parti Milletvekili adayi Mehmet Cavit Sireci yapti. Konusmasina programa katilan Kavakyolu halkina ve geçmis dönem AK Parti Il ve Ilçe Baskanligi yapan yöneticiler ile Kavakyolu eski belediye baskanlarina katilimlarindan dolayi tesekkür ederek basladi.

Sireci sözlerini söyle sürdürdü:

“Kavakyolu’nda eski dönem belediyeler tarafindan Hüsamettin ve Fikret Baskanlar döneminde beldenin hemen hemen tüm ihtiyaçlari karsilandi. Dogalgazi, kaldirim, yol problemleri çözüldü. Buradan Kavakyolu’na yakisir bir oyla Cumhurbaskanimizi tekrar seçmek için rekor bir oyla desteginizi bekliyoruz.”

Konusmasi sik sik sloganlarla kesilen Sireci, beldenin içme suyu ile alakali sorununa da en kisa sürede çözüm üreteceklerini belirtti.

Sireci’nin ardindan mikrofona gelen Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman da yogun katilimdan dolayi tesekkür ederek sözlerine basladi.

Karaman Erzincan’da yapilan yatirimlara degindi. Bütün okullarin pandemi sürecinde kontrollerinin yapildigini, bazilarinin yikilip yenilendigini, bazilarinin yerine yenilerinin yapildigini belirtti.

Türkiye’de iki deprem enstitüsünden biri Erzincan’da kuruldugunu ifade eden Karaman tüm konutlarin ve isyerlerinin de kisa sürede tek tek kontrol edileceginin ve yenileceginin sözünü verdi.

Erzincan’da 500 yatakli bir hastanenin bu yil hizmete girecegini vurgulayan Karaman, “Artik il disina hasta çikmayacak” dedi.

Karaman sözlerini söyle sürdürdü:

“Muhalefet bos laflarla ugrasiyor. PKK’yi ortadan kaldirmak için 40 bin sehit verdik. 2 trilyon dolara mal oldu bu mücadele. Yeniden PKK belasi ile ugrasmak istemiyoruz. Bunun için yine AK Parti diyoruz.

Bütün Müslüman ülkelerin ümidi Recep Tayyip Erdogan’dir Türkiye’dir. Filistin’in, Afrika’nin, Azerbaycan’in umudu Türkiye’dir.

Yeni projelere de deginen Karaman, yeni dönemde iki sifirla Erzincan’i güçlü bir temsille meclise tasiyalim. Sivas’a kadar ulasan hizli tren önümüzdeki dönemde Erzincan’a da ulasacak. Organize Sanayi bölgesinde 1200 olan istihdam orani 5 yilda 2700’e ulasti. Bu rakami 5 yilda 5 binin üzerine tasiyacagiz. Ulasim projelerimiz var. Istihdama direk etki edecek projelerimiz var. Bu sogukta bu kalabaligi bekletmek istemiyorum. Diyorum ki 14 Nisanda bir oy Recep Tayyip Erdogan’a bir oy AK Partiye”

Program sonrasinda gençlerle ve çocuklarla sohbet eden adaylar, gece geç saatlere kadar beldede kaldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile