Ak Vadi Projesi Devam Ediyor

Denizli Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle başlatılan Ege Bölgesi’nin en büyük parkları arasında yer alacak olan AK Vadi Parkı’nın yapımı devam ediyor.

550 günde tamamlanacak vadi projesinde 3 ayda yüzde 15 fiziki gerçekleşmenin sağlandığı belirtildi

Denizli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada çalışmalar kapsamında 700 dönümlük alanın inşaat alanı olarak belirlendiği ve giriş çıkışlara güvenlik yerleştirildi kaydedildi. Dokuzkavaklar Hasan Gönüllü Spor Salonu önünde inşaat çalışmalarına hız verilirken, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Vadi Projesi’yle Denizli’de vadi projelerine başlandığını ifade etti.

Denizli’nin en büyük parkını bu bölgede yapacaklarını belirten Zolan, “AK Vadi aynı zamanda Türkiye’nin sayılı Ege’nin ise en büyük parklarından biri olacak. Önceki Belediye Başkanımız Nihat Zeybekci’nin girişimleriyle bu bölgede 3 bin konut yapılmıştı. Yine kendisinin büyük emek ve katkıları sonucunda burada Ege’nin en güzel parkı yükseliyor. Park, Denizli’nin 8 yılda nereden nereye geldiğini en canlı örneğiyle ortaya koyacak. Park, Çamlık Parkı’nın 2 katı büyüklüğündeki bir alanı kapsıyor” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile