Akademi Eğitimleri Kapsamında 3 Alanda Eğitim Programı Düzenleneceği Bildirildi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, ATSO Akademi eğitimleri kapsamında bu yıl 3 alanda eğitim programı düzenleneceğini bildirdi.

Budak, yaptığı açıklamada, üyelere yönelik eğitim faaliyetlerini 1998 yılından bu yana devam ettirdiklerini, bu programlarının mesleki eğitim ve danışmanlık hizmetlerini de kapsayacak şekilde kurumsal yapıya kavuşturularak 2009 yılından bu yana ''ATSO Akademi'' adıyla sürdürdüklerini belirtti.

Akademi eğitimlerini, kişisel gelişim programları, bilgilendirme eğitimleri, sektörel eğitim programları, kalite eğitimleri, temsilcilik eğitimleriyle mesleki ve teknik eğitim programları olmak üzere altı başlık altında gerçekleştirdiklerini ifade eden Budak, 2012 yılında 80 farklı konuda gerçekleştirilen akademi eğitimlerimizden 3 bin 58 üye ve üye çalışanın faydalandığını bildirdi.

Eğitim konularının üyelerin talepleri doğrultusunda belirlendiğini kaydeden Budak, 2013 yılının ilk üç eğitim programının ''Etkili İletişim'', ''İş Güvenliği, İşçi Sağlığı ve Güvenliği'' ile ''Kalite Yönetim Sistemi Temel'' eğitimleri ile başlayacağını ifade etti.

İlk eğitim programının etkili iletişim konusuyla başlayacağını belirten Budak, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

''İkinci eğitim konumuz ise kalite yönetim sistemi temel eğitimi olacak. İş güvenliği, işçi sağlığı ve güvenliği eğitimimizle de üyelerimize ve çalışanlarına iş yerlerinde olması gerek durumlar hakkında eğitimler verilecek. Tüm bu eğitimlerdeki amacımız üyelerimizin, çalışanlarının iş yerlerinde daha iyi ve kaliteli bir çalışma yapmalarını sağlamak.''

Budak, eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfası ile ATSO'nun sosyal medya hesaplarından takip edilebileceğini ve eğitimlere ilişkin her türlü bilginin ATSO bünyesindeki Eğitim ve Kalite Müdürlüğü'nden alınabileceğini bildirdi.

Muhabir: Mehmet Çakmak

Yayıncı: Hatice Özdemir
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile