Akademik Degerlendirme Toplantilari Bayburt Üniversitesinin 15. Yil Hedeflerini Belirledi

Akademik Degerlendirme Toplantilari Bayburt Üniversitesinin 15. Yil Hedeflerini Belirledi

Bayburt Üniversitesinin entegre kalite yönetim sistemi çerçevesinde süreç iyilestirme ve süregen gelisim indeksi belirlemek amaciyla her dönem basinda gerçeklestirdigi ve bir önceki dönemin kurumsal faaliyetlerini kapsayan akademik degerlendirme toplantilari, 2022 yilinin panoramasini ortaya koydu. Mevcut gelisim seyrinin 15. yilda sürdürülmesi için güçlü yönlerin yayginlasmasi, gelistirmeye açik yönlerin telafisi, firsat ve tehditlerin yönetimi üzerine proaktif ve reaktif stratejiler belirlendi.

Tüm akademik birimler bazinda gerçeklesen toplantilar, 2022 Bahar ve Güz dönemlerinin karsilastirildigi bir veri dagilimi üzerinden ilerledi. Bir SWOT analizinin de yapildigi toplantilarda organizasyonel gelismeler, personel ve ögrenci dagilimlari, altyapi imkanlari, yayin ve proje verileri, toplumsal katki ve sosyal etkinlikler, personel ve ögrenci degisim programlari gibi konu basliklari üzerinden bir durum degerlendirmesi gerçeklesti. Toplantilar, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Ali Savas Bülbül, Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdogan, birim yöneticileri, akademisyenler ve idari personellerin katilimiyla yogun bir tempoda tamamlandi.

Akademik degerlendirme toplantilarinin sürekli gelismeyi hedefleyen Bayburt Üniversitesinde kalite sistem yaklasiminin temel yapi taslari arasinda yer aldigini söyleyen Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen, ölçümlenebilir kurumsal faaliyetlerin bir sonraki dönemin faaliyetleri için referans oldugunu dile getirdi. Toplantilarda gözlemlenen basari grafigi nedeniyle birimleri tebrik eden Rektör Türkmen, tüm grafiklerde zirve görmeyi hedefledikleri 15. yila güvenle giris yaptiklarini ve yeni hedefler belirlediklerini bildirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile