Akademisyen Doç. Dr. Özbozkurt, Harvard Egitimini 100 Tam Puanla Tamamladi

Akademisyen Doç. Dr. Özbozkurt, Harvard Egitimini 100 Tam Puanla Tamamladi

Akademi Dernegi Baskani bilim adami Doç. Dr. Onur Basar Özbozkurt, Harvard Üniversitesinin iki ay süren kamu degeri olusturan liderlik egitimini 100 tam puan ile tamamlayarak basari belgesini teslim aldi.

Harvard Üniversitesinde kamu degeri olusturan liderlik egitimi tamamlandi. Türkiye’den katilan Akademi Dernegi Baskani, bilim adami Doç. Dr. Ozbozkurt, egitimi 100 tam puan alarak tamamlamayi basardi. Doç. Dr. Onur Basar Özbozkurt, “Ülkemizin önde gelen sivil toplum kuruluslarindan Akademi Derneginin kurucusu ve Yönetim Kurulu Baskani olarak halihazirda kamu degeri olusturacak birçok alanda faaliyette bulunma gayreti içerisindeydik. Harvard Üniversitesinden almis oldugum bu egitim, kamu degeri önerisinin basarili bir sekilde olusturulmasi, deger odakli kamu ruhunun yaratilmasi, sosyal sorumluluk projelerinin hayata geçirilmesi, kamu degeri çiktilarinin analiz edilmesi ve gelistirilmesinde ortaya çikan problem alanlarinin üstesinden gelinmesi noktasinda benim için ufuk açici olmustur” dedi.

Içerisinde yasanilan dünyada çözülmesi gereken sorunlarla birlikte umut, tutku ve firsatlarin da oldugunu kaydeden Doç. Dr. Onur Basar Özbozkurt, “Kamu degeri olusturan bir lider olmak için, konfor alaninizdan çikarak kendinizin haricinde toplumun karsilastigi problem alanlarina da çözüm üretecek fikirler gelistirmeniz önem arz ediyor. Nitekim hayat, bireyin yalnizca kendisi için degil ayni zamanda içerisinde bulundugu toplum için deger üretmesiyle daha anlamli hale gelmektedir” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile