Akar Ve Büyükkiliç'tan Gazetecilere '10 Ocak' Ziyareti

Akar Ve Büyükkiliç'tan Gazetecilere '10 Ocak' Ziyareti

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani Hulusi Akar, milletvekilleri ve ilçe belediye baskanlariyla birlikte Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek basin mensuplarinin 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü kutladi.



Gazeteciler Cemiyeti Tesisleri’nde 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü dolayisiyla gerçeklesen nezaket ziyaretinde TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani Hulusi Akar, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm, milletvekilleri, ilçe belediye baskanlari ve üniversite rektörleri katildi.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Baskani Metin Kösedag ve kentte görev yapan basin mensuplari ile bir araya gelen Baskan Büyükkiliç, basinin 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü kutladi.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani Hulusi Akar, burada yaptigi konusmada, “Biz buraya her geldigimizde, ziyaret ettigimizde böyle samimi, iç içe, önce Kayseri’miz olmak üzere ülkemizin sorunlarini, islerini konusma, görüsme firsatimiz oluyor, karsilikli hasbihal etme imkânimiz oluyor. Bunlar bizim için çok önemli ve degerlidir” diye konustu.

Baskan Büyükkiliç ise tüm basin mensuplarinin 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, “TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani ve AK Parti Kayseri Milletvekilimiz Sayin Hulusi Akar, AK Parti Il Baskanimiz, milletvekillerimiz ve ilçe belediye baskanlarimizla birlikte 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü dolayisiyla Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, gece gündüz demeden haber pesinde kosan gazetecilerimizin bu önemli günlerini kutladik” dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Baskani Metin Kösedag da Akar ve Baskan Büyükkiliç ile tüm misafirlere tesekkürlerini iletti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile