Akasya Acıbadem, Türk Halkının Desteğini Bekliyor

Akasya Acıbadem, Türk Halkının Desteğini Bekliyor

‘En İyi Konut Projesi’ kategorisinde finale kalan, kategorisindeki tek Türk proje olan Akasya Acıbadem, en iyi gayrimenkul projelerin yarışacağı bu listede birincilik için Türk halkından destek bekliyor.

Bu yıl 23’üncü kez dünyanın en iyi gayrimenkul projelerinin taçlandırılacağı MIPIM Ödülleri’nde Anadolu yakasındaki yaşam merkezi Akasya Acıbadem, ‘En İyi Konut Projesi’ kategorisinde finale kaldı. Kategorisinde tek Türk proje olarak finale kalan ve dünya devleriyle yarışan Akasya Acıbadem, halkoylaması kategorisinde de ipi göğüslemek için Türk halkının desteğini bekliyor. Dünyanın en büyük gayrimenkul buluşmalarından biri olarak gösterilen ve gayrimenkul alanında en prestijli fuar olarak kabul edilen MIPIM kapsamında düzenlenen MIPIM Ödülleri’nde, SAF GYO’nun Akasya Acıbadem projesi finale kaldı. Ödüller için her kategoriden dört aday, jüri tarafından belirlendi. Akasya Acıbadem, Göl ve Koru etaplarıyla, kategorisindeki tek Türk proje olarak dünya devleriyle aynı listede birinciliğe koşuyor. OYLAMAYA KATILABİLİRSİNİZ Bu yıl 23’ünce kez dünyanın en iyi gayrimenkul projelerinin ödüllendirileceği MIPIM Ödülleri organizasyonu 12-15 Mart 2013 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde yapılacak. Türkiye’nin 2013 yılının ‘Onur Ülkesi’ seçildiği MIPIM Zirvesi kapsamında sonuçlar 14 Mart 2013 tarihinde açıklanacak. Ödül töreni öncesi 11 Şubat- 11 Mart 2013 tarihleri arasında yapılacak halk oylamasıyla en seçkin projeler ayrıca oylamaya sunulacak. https://www.mipim.com/the-programme/awards/online-voting/ adresinden halk oylamasına katılıp bir Türk projesi olarak finale kalan Akasya Acıbadem projesine oy verebilirsiniz.

Akasya Acıbadem projesinin mimarı Mehpare Enverol, “Akasya Acıbadem projemizle, Göl ve Koru etaplarıyla, kategorisindeki tek Türk proje olarak dünya devleriyle aynı listede birinciliğe koşmamız gurur verici. Projemiz için herkesten destek bekliyoruz” dedi.

AVRUPA’NIN EN BAŞARILISI SEÇİLMİŞTİ 5 yıllık bir çalışmanın ardından projelendirilen Akasya Acıbadem, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden olan 'The European Property Awards 2012'de "En İyi Yüksek Bina Mimarisi" kategorisinde 5 yıldız almış ve “Avrupa’nın En Başarılı Projesi” seçilmişti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile