Akbank'tan Konya Çıkarması

Akbank, dünyadaki ve Türkiye'deki ekonomik gelişmeleri müşterileriyle paylaşmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlediği ''Akbank Sizin İçin Buluşmaları''nın 8'incisini Konya'da gerçekleştirdi.

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, Konya Ticaret Odası'nda gerçekleşen imza töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin, dünya ekonomisinde bulunduğu yerin çok üstünde bir potansiyele sahip olduğunu belirtti.

Binbaşgil, Türkiye'nin özellikle yüksek mali disiplin, düşük borçluluk oranları ve sağlam bankacılık sektörüyle diğer birçok gelişmiş ülkeden ayrıştığına dikkati çekti.

''Türkiye, bölgesel bir güç olma yolunda ilerliyor'' diyen Binbaşgil, ''Son global çalkantıları başarıyla yöneten Türkiye, artık bölgesinde kilit ülke konumunda bulunuyor'' diye konuştu.

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, KTO Başkanı Selçuk Öztürk ve Akbank Ticari ve KOBİ Bankacılığı'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür tarafından imzalanan protokoller ile KTO üyeleri, Akbank'tan KOBİ Destek Paketi, Taksitli Ticari krediler, Ticari İş Yeri kredileri ve Gayri Nakdi kredileri avantajlı koşullarda kullanabilecek.

Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat

Yayıncı: Murat Aslan
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile