Akbati 12'Nci Yilini Eylül Ayi Boyunca Etkinliklerle Kutluyor

Akbati 12'Nci Yilini Eylül Ayi Boyunca Etkinliklerle Kutluyor

Akbati, Eylül ayi boyunca 12’nci yilini kutlayacagi çesitli etkinliklerle misafirlerini agirliyor. 7’den 77’ye Resim Müzayedesi, Yol Project konseri, sürpriz hediyeler ve çocuk tiyatrolari ile büyükten küçüge bütün ziyaretçileri ile 12’nci yil dönümünü kutlayacak.

Gerçeklestirdigi etkinliklerle yogun ilgi toplayan Akbati, 12’nci yil dönümünü Eylül ayi boyunca sürecek etkinlikleri ile büyükten küçüge bütün misafirleriyle bir arada kutlayacak. AVM misafirleri keyifli vakit geçirirken ayni zamanda hediye ve indirim firsatlarindan da yararlanabilecek.

7’den 77’ye Resim Müzayedesi

Sessiz Müzayede’den Yuliya Ergene ve Rahmi Çögendez yönetimi ile Akbati ziyaretçileri sanatin köklü tarihine ‘7’den 77’ye Resim Müzayedesi’ ile yolculuk yapacaklar. 30 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasinda saat 16.00’da zemin kat havuz önünde gerçeklesecek olan müzayede de birçok farkli ressamin birbirinden güzel eserleri AVM misafirleri ile bulusurken ayni zamanda müzayede canli bir sekilde yayinlanacak.

Müzigin birlestirici atmosferini 12 yildir tüm etkinliklerine tasiyan AVM, 12’nci yil dönümünde de misafirlerine müzik keyfini Yol Project ile doyasiya yasatacak. Konser 16 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da zemin kat havuz önünde gerçeklesecek.

Birbirinden farkli konseptte markalar 18 - 24 Eylül tarihleri arasinda hazirladiklari el yapimi tasarim ürünleri ile Artisan Akbati’da yer alacak. Üreticilik ve emegin kendini gösterecegi Artisan Akbati’da ziyaretçiler keyifli bir alisveris deneyimi yasayacak.

AVM’den çocuklara interaktif tiyatro hediyesi

Akbati 12’nci yil dönümünde minik misafirlerini de unutmadi. Miniklere özel olarak hazirladiklari seçki tiyatro gösterimleri ile 4 yas üzeri bütün çocuklari keyifli anlar yasamaya davet ediyor. Eglence 9 Eylül Cumartesi günü saat 13.00 - 15.00 arasinda ‘Köpekler Bale Yapmaz’ oyunu ile baslayacak, ardindan 10 Eylül Pazar günü saat 13.00 - 15.00’de ‘Macera Ormani’ interaktif tiyatro gösterimi ile son bulacak.

Yapilan açiklamaya göre, Eylül ayi boyunca Akbati, sosyal medya hesabindan her Çarsamba yapilan ‘Çarsamba Sürprizi’ çekilis serisinde 12’nci Yil vesilesiyle özel hediyeler verilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile