Akçaabat Kültür Merkezi Insaatinda Sona Gelindi

Akçaabat Kültür Merkezi Insaatinda Sona Gelindi

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde tamamlandiginda 600 kisilik kapasitesi ile kongrelere ev sahipligi yapmasi hedeflenen Kültür Merkezi insaatinda sona gelindi.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mustafa Sen, AK Parti Trabzon Il Baskani Sezgin Mumcu, Akçaabat Belediye Baskani Osman Nuri Ekim ve AK Parti Akçaabat Ilçe Baskani Muhammet Ali Yilmaz, ilçede insaati devam eden Akçaabat Kültür Merkezi’ni inceledi. Insaatinda sona yaklasilan Akçaabat Kültür Merkezi ile ilgili bilgiler veren Akçaabat Belediye Baskani Osman Nuri Ekim, ilçede devam eden projelerin yeni dönemde tamamlanip halkin hizmetine sunulmasi için durmadan çalistiklarini belirtti.

Kültür Merkezi’nin kaba insaatinin bittigini dile getiren Baskan Ekim, “Tüm hemsehrilerimizle birlikte sehrimizin daha da gelismesini arzu ediyoruz ve bunun için birlik, dirlik ve beraberlik içerisinde çalisiyoruz. Seçim döneminde Akçaabatlilara sehrimizde devam eden isleri yeni dönemde ivedi olarak nihayetlendirecegiz demistik. Devam eden önemli islerimizden bir tanesi de Sögütlü Mahallemizde insaati yapilan Kültür Merkezi’mizdir. Halihazirda Kültür Merkezi’mizin insaatinda sona gelindigini söyleyebiliriz. Yani Kültür Merkezi’nin kaba insaati bitti. Önümüzdeki süreçte dis cephesinin yapilmasi, iç dizayni, envanter ve ekipman temini de yine ayni hizla yapilacak. Çalismalarin gidisati neticesinde Akçaabat Kültür Merkezi’mizin tahmini teslim tarihinden önce tamamlanip halkimizin hizmetine açilmasini öngörüyoruz. Rabbimin izniyle, Akçaabat’imizin önemli ihtiyaçlarindan biri olan tam donanimli Kültür Merkezi’mizin açilisini hep birlikte gerçeklestirecegiz” dedi.



“600 kisilik kapasitesi bulunan amfi salonda kongreler yapilabilecek”

Akçaabat Kültür Merkezi’nde 600 kisilik amfi salonu olacagini kaydeden Baskan Ekim, “Kültür Merkezi’nin içerisinde 600 kisilik amfi salon, çok amaçli salon, fuaye alani, kültürel ve sanatsal faaliyetler için atölyeler ve bürolar, kütüphane, sportif alanlar, kafeterya, kapali otopark, sirkülasyon alanlari, idari ve teknik alanlar bulunacak. Akçaabat Kültür Merkezi, hem sehirdeki ögrencilerimizin hem de vatandaslarimizin sosyal aktivitelerini yapabilecegi, keyiflice vakit geçirebilecegi veya ders çalisabilecegi bir tesis olacak. 600 kisilik kapasitesi bulunan amfi salonda kongreler yapilabilecek. Bu sayede Akçaabat kültür, sanat, turizm sehri olmanin yani sira kongre sehri haline de gelecek. Kültür Merkezinin üst katinda yapilacak olan fonksiyonel kütüphane ise Trabzon Üniversitesi ögrencileri basta olmak üzere bölge ögrencileri aktif olarak kullanabilecek” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile