Akçaabat'ta Go-Kart Turnuvasi Nefesleri Kesti

Akçaabat'ta Go-Kart Turnuvasi Nefesleri Kesti

Akçaabat Belediyesi düzenledigi Go-Kart Turnuvasiyla bir ilke daha imza atarak, çevre il ve ilçelere örnek olmaya devam ediyor.

10 gün boyunca devam edecek olan Go-Kart Turnuvasinin baslangicini Akçaabat Belediye Baskani Osman Nuri Ekim yapti. Turnuvaya toplanda 255 kisi katilim saglanirken, kiyasiya yaris bir o kadar da heyecanin yasandigi turnuvada yarismacilar nefesleri kestiler.

Adrenalini yüksek yarisin baslama startini veren Baskan Ekim, “Akçaabat Belediyesi organizesinde düzenlenen Go-Kart Turnuvasini ilgiyle takip ediyorum. Yarismada heyecan dolu ve sürükleyici bir atmosfer var. Turnuvaya katilanlar pistte ustaca hünerlerini sergiliyorlar. Oldukça keyifli bir yarisma. Sürücülerin hiz tutkusunu pistte atmasini sagliyor. Sporun her bransi insana mutlaka fayda saglar. Motor sporlari içerisinde yer alan Go-Kart ise refleksleri gelistirmeyi, hiz kontrolü yaparken ayni zamanda da hizli düsünüp hizli karar verebilme yetenegi kazandirir. Biz, Akçaabat Belediyesi olarak yediden yetmise tüm Akçaabatli hemsehrilerimizin ilgi alanlarina yönelik sportif organizasyonlar yapiyoruz. Birbirinden farkli birçok spor kursu, yarisma ve turnuvalar düzenliyoruz. Akçaabatli olup da sporla ilgilenmeyen kalmasin istiyoruz. Hem hemsehrilierimizi sporun birçok bransiyla bulusturuyor, onlara spor branslarini tanima ve deneyim edinme imkani sunuyoruz hem de organizasyonlarimizla çevre il ve ilçelere örnek teskil ediyoruz. Spor, saglikli yasamanin ilk ve en temel adimidir düsturuyla çalismalarimiza devam edecegiz. Turnuvamiz 10 gün sürecek. Bu süreçte tabiri caizse pistin en hizlilarini arayacagiz. Go-Kart Turnuvamiza katilan tüm yarismacilara basarilar diliyorum. Bu organizasyonun hazirlanmasinda emegi geçenlere tesekkür ediyorum. Go-Kart meraklisi herkesi turnuvamizi izlemeye davet ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile