Akçaabat'ta Her Mahalleye Bir Park

Akçaabat'ta Her Mahalleye Bir Park

Akçaabat Belediyesi Park Bahçeler Müdürlügü ekipleri, ilçedeki “Her Mahalleye Bir Park” projesini hayata geçiriyor.

2019 yili Mahalli Idareler Genel Seçimleri öncesinde vaat edilen projeleri tek tek hayata geçiren Akçaabat Belediye Baskani Osman Nuri Ekim, “Her Mahalleye Bir Park” projesini de uygulamaya devam ediyor. “Söz verdigimiz gibi her mahallemize bir park dedik ve sözümüzü yerine getiriyoruz” diyen Akçaabat Belediye Baskani Osman Nuri Ekim, “Belediye Baskanligi seçimleri öncesinde vermis oldugumuz sözleri yerine getirmek için tüm ekibimizle, ilgili kurum ve kuruluslarla koordineli sekilde canla basla çalisiyoruz. Güzel Akçaabat’imizin içerisinde ve mahallelerinde yogun çalismalarimiz devam ediyor. Ihale edilen islerimizin yapimi basladi.

Bazi projelerimizde de ihale süreçlerimiz devam ediyor. Halkimiza vermis oldugumuz sözlerden bir tanesi de ‘Her Mahalleye Bir Park’ projesi idi. Park Bahçeler Müdürlügü Ekiplerimiz kirsal-merkez mahalle ayirt etmeksizin park yapimina uygun yerleri mahallelerimizde tespit etti. Program dahilinde tespit edilen yerlere parklarimizi olusturuyoruz. Zemin çalismalari, oyun gruplarinin yerlestirilmesi, kamelya, oturma alanlari gibi kent mobilyalarinin yerlestirilmesi ve çevresi peyzaj düzenlemesinin yapiminin ardindan donanimli çocuk oyun parklarimizi halkimizin kullanimina sunuyoruz. Bu parklarda insanlarimiz hem hosça vakit geçirecek hem de çocuklarini güvenli bir sekilde oyun oynatma imkânina sahip olacaklar. Akçaabat sinirlari içerisinde Akçaabat Belediyesinin hizmetlerinin gitmedigi hiçbir yer kalmayacak” seklinde konustu.

Mahallelere hiçbir ayrim gözetmeksizin hizmet götürdüklerini ve gittikleri mahallelerde yapilan hizmetleri görmenin kendileri için büyük bir onur ve gurur kaynagi oldugunu ifade eden Baskan Ekim, “Göreve geldigimiz ilk günkü gibi ayni heyecan ve ayni azimle gece gündüz demeden çalisarak en güzel hizmetleri sunmaya gayret gösteriyoruz. Mahallelerimize yaptigimiz oyun gruplarinin yaninda spor alanlari ve sosyal yasam alanlari da olusturuyoruz. Her mahalleye bir park projemiz kapsaminda mahallerimizde uygun alan varsa buralara çocuk oyun parkinin yaninda her bir vatandasimizin spor yapabilecegi spor aletleri yerlestiriyoruz. Çocuklarimizin ve gençlerimiz için basketbol, voleybol ve futbol oynayabilecekleri sahalar olusturuyoruz. Gayemiz vatandaslarimizin rahat ve huzurlu ortamlarda yasamalarini saglamak. Vatandasimizin derdini kendimize dert, istegini kendimize talimat kabul edip insanin oldugu her yere hizmet götürmeye ve vatandasimizin yaninda olmaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile