Akçakale'de Yarim Asirlik Agaçlarin Bulundugu Alan Mesire Alanina Dönüstürüldü

Akçakale'de Yarim Asirlik Agaçlarin Bulundugu Alan Mesire Alanina Dönüstürüldü

Akçakale Belediyesi ve Büyüksehir Belediyesi’nce hayata geçirilen ve ilçede ilk olma özelligi tasiyan mesire alanina spor aletleri kuruldu ve oyun grubu çocuklarin hizmetine açildi.

Yemyesil bir Akçakale hedefiyle ilçeye kazandirilan mesire alani ve Millet Bahçesi’nde vaat edilen hizmetler tek tek hayata geçmeye basladi.

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde 50 dönüm üzerine kurulu alanin içerisine spor aletleri ile oyun grubu yerlestirildi ve çocuk parki hazir hale getirildi.

Akçakale Belediye Baskani Mehmet Yalçinkaya da beraberinde Mahalle Muhtari Salih Aydogdu ile parkta çocuklarla bulustu. Çocuklarin yogun sevgisiyle karsilasan Yalçinkaya çocuklarla yakindan ilgilendi.

Çocuklari hayalleri gerçek oldu

Yalçinkaya, “Urfa’da 50 yasinda agaci olan bir park yok. Zeynel Abidin baskanimizin gayreti, bizlerin çabasiyla bugün itibariyle tamamlanmis bulunuyoruz. Önümüzdeki zamanda burayi insallah daha mükemmel bir hale getirecegiz. Buranin genç nüfusu, çocugu çok. Çocuklarin oyun alani, gidecek yeri yoktu. Kendileri için büyük imkan oldu. Çocuklarin rüyasi, hayaliydi. Hayalleri gerçek oldu. Burasini hem çocuklara hem bütün Akçakale’ye hizmet edecek bir alan yaratacagiz. Bütün çalismalarini yaptik. Halkimiza, Akçakale’ye hayirli olsun” dedi.

Muhtar Aydogdu da ,“50 dönüm üzerine yapilan bu mesire alani ayni zamanda Millet Bahçesi Akçakale’miz için çok güzel bir hizmet oldu. Halkimizin ailesi ile birlikte rahatlikla gelebilmesi için çok güzel bir imkan. Böyle güzel bir hizmeti ilçemize sunan sayin belediye baskanimiza, büyüksehir belediye baskanimiza ilçem adina tesekkür ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile