Akçakoca Bilgievi 4. Yılını Kutladı

Akçakoca Bilgievi 4. Yılını Kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürlüğü’ne bağlı olan Bilgievlerinden Akçakoca Bilgievi dördüncü yılını kutladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli eğitim projelerinden biri olan Bilgievleri’nin Akçakoca Şubesi öğrencileri ve velileri ile dördüncü yılını pasta keserek kutladı. Akçakoca Bilgievi’nin kutlamalarında açılış konuşmasını yapan Bilgievleri Eğitim Koordinatörü Bahadır Bedir, “Öncelikle bizi yalnız bırakmayan, enerjimizi aldığımız öğrencilerimize ve gelerek bizi onurlandıran velilerimize çok teşekkür ediyorum. Akçakoca Bilgievimizin dördüncü yılında bile hala büyük ilgi görmesinin sebebi buraya gelen çocuklara “Bilgievini neden seviyorsun” diye sorduğumda aldığım cevaptı. Bu cevap, “öğretmenlerimiz çok güzeryüzlü olduğu için seviyoruz” şeklindeydi. Aynı şekilde velilerimizde öğretmen ablalar,abiler çocuklarımıza çok sıcak davranıyor” diyorlar. Bilgievleri olarak başarımızı, kaliteli eğitimimizin yanında güleryüzlü eğitmenlerimize borçlu olduğumuzu düşünüyorum ve onlara teşekkür ediyorum” dedi.

Akçakoca Bilgievinin ilk üyesi Sümeyye Topal da Bilgievinin dördüncü yıl kutlamasına katılanlar arasındaydı. Akçakoca Bilgievinin kayıtlı ilk öğrencisi olan Sümeyye, ben dört yıl boyunca buradaki her şeyden yararlandım. Yararlanmaya da devam ediyorum. Burada bir aile var ve bu aileyi bırakmak hiçte kolay değil. Bütün öğrencilere Bilgievlerine gelmelerini tavsiye ediyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievlerinden Doğu Kışla parkında faaliyette olan Akçakoca Bilgievi açılışının dördüncü yılını her zaman bilgievlerinin yanında yer alan Toplum Destekli Polisler, Bilgievi yöneticileri ve eğitmenleri, öğrenciler ve veliler ile birlikte pasta keserek kutladı. Kutlamaya katılanlar pasta kesiminden sonra Akçakoca Bilgievi’nin dört yılını yansıtan fotoğraf sergisini gezdiler .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile