Akçakoca'da İş İmkanı

Akçakoca'da İş İmkanı

AK Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır, ilçede yapılacak olan ihtisas organize sanayi bölgesi için gerekli girişimlerin yapıldığını bu sayede 2 ile 5 bin arası iş istihdamı oluşacağını söyledi.


Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gazetecilere açıklama yapan Milletvekili Çakır, "Bakan ile görüştük ve evrakları müsteşara teslim ettik. Akçakoca da kurulacak ihtisas organizenin öncelikle çevreyi koruma da ön planda olacak ve metal üzerine kurulacaktır. Önümüzde ki 5 yıl içinde 2 ile 5 bin kişinin çalışacağına inanıyorum" diye konuştu.

OSB'nin kurulduğu takdirde Akçakoca’da bir takım değişimlerin olacağının altını çizen Çakır, "6 ay veya 1 yıl içinde alt yapının bitecek ve 2 yıl içerisinde hazır hale gelecektir. OSB Akçakoca’da kurulduğu andan itibaren her alanda sağlıklı ve hızlı şekilde büyüyecektir. Akçakoca’nın önü açılacaktır" ifadesini kullandı.

Akçakoca Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mehmet Pazvant’da "OSB’nin kurulması için çalışan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıya Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’de katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile