Akçakoca'da Tarimsal Atiklar Degerlendirilecek

Akçakoca'da Tarimsal Atiklar Degerlendirilecek

Dogu Marmara Kalkinma Ajansi 2021 Yili Sosyal Gelismeyi Destekleme programina “Tarimsal Atiklari Degerlendiriyoruz, Istihdami Artiriyoruz” basligi altinda basvurarak, destek almaya hak kazanan proje için imza töreni düzenlendi.

Proje ortaklari Düzce Üniversitesi, Akçakoca Kaymakamligi ve Akçakoca Belediyesi ile Dogu Marmara Kalkinma Ajansi ile proje imza töreni, Akçakoca TSO toplanti salonunda düzenlendi.

Toplanti; Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Akçakoca Kaymakami Mustafa Can, Akçakoca Belediye Baskani Mehmet Okan Yanmaz, TSO Baskani Mehmet Nazim Pazvant, Dogu Marmara Kalkinma Ajansi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoglu’nun katilimlariyla gerçeklesti.

Imza töreninin ardindan Konusma yapan Düzce Valisi Cevdet Atay, istihdam saglayan bir proje oldugunu ifade ederek, "Ciddi anlamda bu projenin faydalari var. Tarimsal atiklarin faydaya dönüsmesi ve istihdam konusunda 20 kisi çalisacak. Proje 1 milyon 304 bin TL’lik projedir. Atil durumda bulunan bir binanin dönüsümüyle beraber, bu tarimsal atiklar degerlendirilecek ve fayda saglayacaktir" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile