Akçakoca Liman Konusunda Vekillerden Destek Bekliyor

Akçakoca Liman Konusunda Vekillerden Destek Bekliyor

Düzce‘nin Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Akçakoca limanın kötü bir görünüme sahip olduğunu ve bu durumdan memnun olmadıklarını söyleyerek Düzce‘nin yeni milletvekillerinden bu konu ile ilgili destek beklediklerini dile getirdi.

Akçakoca balıkçı barınağının kötü bir görünüme sahip olduğunu ve bu görünümden memnun olmadıklarını söyleyen Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, bu konu ile ilgi belediyenin herhangi bir çalışma yapma yetkisinin bulunmadığını limanın hazineye ait olduğunu ancak farklı bir mimar planı yapılacaksa belediye ye sorulabileceğini ifade etti. Düzce‘nin yeni milletvekillerinden bu konuda destek beklediklerini söyleyen Albayrak, "Bizim liman konusunda yatırım yapmaya yetkimiz yok. Çok farklı ve yanlış bir

anlayış var. Biz belediye olarak maalesef bize ait olmayan bir yeri görsel anlamda güzel bir bölge haline getirmek için bir çalışma yapamıyoruz. Limanın bu halinden bizde memnun değiliz. Görüntü güzelliğinin ortaya sunulacağı tam bir cazibe merkezi haline gelmesini bende istiyorum ama limanla ilgili böyle bir yetkimiz yok. Umarım limanın paydaşları konuyu doğru algılarlar elini taşın altına koyması gerekenler elini taşın altına koyarlar biz yeni milletvekillerimizden bu anlayışı bekliyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile