Akçakoca MHP İlçe Başkanı Hasan Ali Yanmaz Güven Tazeledi

Akçakoca MHP İlçe Başkanı Hasan Ali Yanmaz Güven Tazeledi

Akçakoca MHP olağan İlçe Kongresi Akçakoca Öğretmenler sitesi düğün salonunda yapıldı.

İlçe Başkanı Hasan Ali Yanmaz tekrar ilçe başkanı oldu.Akçakoca MHP İlçe Teşkilatı olağan kongresi partililerin geniş katılımıyla gerçekleştirildi. Kongreye, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, MHP İl Başkanı Danışmaz, CHP İlçe Başkanı Turan Güler, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ezer, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve partililer katıldı.

Kongrede divana Divan Başkanı Ercan Katırcığlu, Katip üyeler ise İl Genel Meclis Üyesi Engin Özensel ve Mehmet Bakan oldu.Divan Başkanı Katırcıoğlu, MHP İlçe teşkilatının gelir gider ve faaliyet raporu okunmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Partilere gönderdiği mektubu okudu.Siyasi Konuşmalar kısmında konuşan MHP İlçe Başkanı Hasan Ali Yanmaz, Ağustos 2011 yılında atamalı olarak geldiklerini belirterek “Genel kurulumuzda istişareler sonrası yeni liste yaparak seçimle iş başına gelmek istedik. Önümüzde bir yerel seçim bulunmaktadır. Bu seçimlere güçlü bir şekilde gireceğiz. Çalışmalarımız arasında Gençlik komisyonu ve Büyükler divanı oluşturacağız. Halk ile iç içe olarak yarışa gireceğiz ve seçimlerde başarılı olmayı hedefliyoruz. Geçen ki yerel seçimleri az bir farkla kaçırdık. Hedefimiz ilk olarak yerel seçimleri almak olacaktır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 250 üyenin oy kullandığı seçimlerde Hasan Ali Yanmaz ve yönetim kurulu listesi oy birliği ile seçildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile