Akdağ: Her Şeye Atlayan Kılıçdaroğlu, Ssk Konusunda Dut Yemiş Bülbül Kesiliyor

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü görevinde bulunduğu dönemde işçilerin büyük sıkıntı çektiğini belirterek, "Kılıçdaroğlu, işçilerin çektiği sıkıntıların, çilelerin hesabını vermeden siyaset meydanına hiç çıkma.

Balıkesir'den sesleniyorum. Ama tık yok. Cevap veremiyor. Her bir şeyin üzerine atlayan Kılıçdaroğlu, konu SSK ve hastanelerine geldiğinde dut yemiş bülbüle dönüyor. Sesi sedası kesiliyor." dedi.

Sağlık Bakanı Akdağ, bazı ziyaretlerde bulunmak ve sağlıkta dönüşüm programı ile ilgili İl Değerlendirme Toplantısı'na katılmak üzere Balıkesir'e geldi. Bakan Akdağ, Valilik programının ardından yürüyerek AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı'na geçti. Burada belediye başkanları, partinin il, ilçe, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle biraraya geldi. Parti binasına gelişinde İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, İl Kadın Kolları Başkanı Mutlu Aydemir, Gençlik Kolları Başkanı Zafer Dağarcıkoğlu ile kalabalık bir partili topluluğu karşıladı. AK Parti Balıkesir İl binasında partililere seslenen Bakan Akdağ, bakanlığının çalışmaları hakkında bilgi verdi. Geçmişte, işçilerin sadece SSK hastanelerinden yararlanabildiğini ve ilaç için saatlerce kuyruklarda beklenildiğine değinen Bakan Akdağ, bu sıkıntıların tarihe karıştığını vurguladı. Balıkesir'e bin 200 yataklı Şehir Hastanesi yapılacağını ifade eden Bakan Akdağ, "Bunlar bizim partimizin insana verdiği değerle gerçekleşmiştir. Biz siyaseti insana hizmet etmek için yapıyoruz. İnsanı Allah'ın yarattığı en şerefli mahluk olarak görüyoruz. Onun için bize oy vermiş vermemiş bunların önemi yok. 75 milyon insana hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde şehir merkezinde ve bütün ilçelerimizde Sağlık Bakanlığı'na ait hastanelerin hepsi, beş yıldızlı otel mesafesine Allah'ın izniyle yaklaşmış olacak. AK Parti bunları büyük bir enerjiyle gerçekleştirirken bir de muhalefetin nerede durduğuna bakmak lazım. Özellikle ana muhafet partisi nerede duruyor. Özellikle ana muhalefet partisinin genel başkanı nelerle uğraşıyor, neyin peşinde? Buna iyi bakmak lazım." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile