Akdeniz Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

İçel - Akdeniz Belediye Meclis toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Fazıl Türk başkanlığında yapılan toplantıda, açılış ve yoklamanın ardından bir önceki birleşim tutanak özetleri oybirliğiyle kabul edildi. Gündemin 3'üncü maddesinde bulunan, İmar Komisyonu üyeliğinden istifa eden Barış ve Demokrasi Partisi Meclis Üyesi Sabahattin Atsız'ın yerine, kalan süreyi tamamlamak üzere bir meclis üyesinin seçilmesine ilişkin yapılan oylamanın sonunda komisyon üyeliğine Fayik Eroğlu seçildi.

Tapunun İçel İli Akdeniz İlçesi 35 Pafta 817 Ada 1032 nolu parselde bulunan taşınmaza ilişkin plan tadilatı teklifi, oybirliği ile İmar Komisyonu ve Çevre Komisyonuna havale edildi.

Daha sonda belediye sınırları içerisinde bulunan bazı sokakların asfalt ihtiyacının karşılanması için İller Bankası'ndan kredi talep edilmesine ilişkin teklifi görüştü. Gündeme alınan önerge kabul edilirse söz konusu sokakların asfaltlanması için İller Bankası'ndan KDV dahil 3 Milyon 950 bin lira kredi talep edilecek.

Gündemin son maddesinde yer alan dilek ve temenniler bölümünün ardından bir sonraki meclis toplantısının 2 Temmuz'da yapılmasına karar verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile