Akdeniz Belediyesi YKS'ye Hazirlanan Ögrencileri Karla Bulusturdu

Akdeniz Belediyesi YKS'ye Hazirlanan Ögrencileri Karla Bulusturdu

Akdeniz Belediyesi, Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’na (YKS) hazirlanan ögrencileri ve egitmenleri karla bulusturdu.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü, metropol binasinin 29’uncu katinda faaliyete geçen etüt merkezinde, ücretsiz üniversite hazirlik kursu gören ögrencileri karla bulusturdu. Hafta sonu ögrenci ve ögretmenlerin içinde oldugu yaklasik 100 kisilik ekibi, merkez bina önünden Karbogazi’na ugurlayan Akdeniz Belediye Baskani Mustafa Gültak, “Gençlerimizin ve çocuklarimizin mutlulugu bizim mutlulugumuzdur. Ögrencilerimizin motive olmalari, basarilarinin artmasi noktasinda da elimizden geleni yapmaya devam edecegiz” dedi.

“Ögrencilerimizin moral ve motivasyonu bizim için çok önemli”

Geçtigimiz günlerde yariyil tatili sonrasi okula baslayan minik ögrencilere, okullarinin bahçelerine, Toroslarin yüksek kesimlerinden tonlarca kar tasiyip sürpriz yapan Baskan Gültak, bu hafta sonu da onlarca üniversite adayi ögrenciyi Karbogazi’na ugurlamaktan duydugu memnuniyeti dile getirdi. Gültak; “Diger yillarda oldugu gibi kar mevsiminde, ilk ve ortaokullarda okuyan ögrencilerimize kamyon kamyon kar getirdik. Çocuklarimiz, okul bahçelerine döktügümüz karlarla doyasiya eglendiler, karla oynama heyecanini yasadilar. Simdi de Karbogaz’i bölgesine ögrencilerimizi ögretmenleri ile birlikte ugurluyoruz. Onlarin motive olmasi bizler için çok önemli. Orada çok egleneceklerinden eminim. İçel’in de güzelligi bu. Bir yanda denize giriyorsunuz, diger yanda 17-18 derece havayla karsilasirken, yarim saat sonra kara gidebiliyorsunuz. Cennet İçelimize ve güzel Akdenizimize herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandi.

“Her daim yaninizdayim”

Baskan Gültak, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdigi muasir medeniyetler seviyesine çikmak istiyorsak ayaklari yere saglam basan, emin adimlarla ilerleyen, bilimin isiginda güçlü nesiller yetistirmek zorundayiz. Bize düsen gençlerimizi, gerek egitim gerek de basari için motivasyon noktasinda desteklemektir. Her daim onlarin yaninda olacagimizdan kimsenin süphesi olmasin” diye konustu.

Karbogazina ulasan ögrenciler de çok mutlu olduklarini, derslerin ve sinavin stresini üzerlerinden atip, keyifli bir hafta sonu geçirdiklerini dile getirerek, Akdeniz Belediye Baskani Gültak’a tesekkür ettiler. Ögretmen ve ögrenciler, kardan adam yapip kartopu oynadiklari etkinlikte gönüllerince eglenip güzel bir gün geçirdiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile