Akdeniz Belediyesinden Babalar Günü'ne Özel Etkinlik

Akdeniz Belediyesinden Babalar Günü'ne Özel Etkinlik

İçel Akdeniz Belediyesi, ‘Babalar Günü’ dolayisiyla Özgürlük Mahallesi Kültür ve Sanat Evi’nde, çocuklari ve babalarini bulusturan renkli ve özel bir etkinlige imza atti.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü, “Babalar Günü” dolayisiyla renkli ve eglenceli bir etkinlige imza atti. Okullarin yaz tatiline girdigi, çocuklarin da karnelerini aldigi zamana denk gelen özel etkinlikte, kültür ve sanat merkezinde egitim alan küçükler, babalarina çesitli hediyeler verdi, ‘En Güçlü Benim Babam” yazili fon önünde hatira fotograflari çektirdi. Minikler babalariyla birlikte el boyama etkinligi de düzenledi.

Diger yandan ilkokula giden çocuklar da basarili notlarla dolu karneleri ile babalarini sevindirdi. Kültür ve sanat evi egitmenlerinin yer aldigi bulusmada müzik ögretmenleri de gitar esliginde sarkilar söyleyip etkinlige renk katti.

“Babalar çinar gibidir, meyvesi yoktur ama gölgesi yeter”

Akdeniz Belediye Baskani Mustafa Gültak da ‘Babalar Günü’ dolayisiyla yayimladigi kutlama mesajinda, fedakarlik ve özverinin simgesi babalarin kiymetinin her zaman bilinmesi, babalarin sadece bir gün degil, her gün hatirlanmasi gerektiginin altini çizdi.

Babalarin çocuklarina yol gösteren, hayatin anlamini ve zorluklarla basa çikmayi ögreten, ailenin koruyucusu ve kollayicisi olan en degerli varliklar olduguna deginen Baskan Gültak, “Hiçbir karsilik beklemeden, maddi ve manevi bütün imkanlarini ailesi, çocuklari için seferber eden, bütün hayati boyunca ailesini gözeten fedakar babalarimizin kiymetini daima bilmeliyiz. Babalarimizi, sadece yilda 1 gün degil her gün hatirlamaliyiz. Toplumumuzun temeli ailelerimizin huzuru ve mutlulugu için tüm ömrünü çocuklarina harcayan kiymetli babalarimiza hak ettikleri degeri vermeli, sevgide ve hürmette kusur etmemeliyiz. Baba, bir çinar gibidir, meyvesi yoktur ama gölgesi yeterlidir. Bu vesileyle, basta terörle mücadelede evlatlarini sehit veren babalarimiz olmak üzere, tüm İçelli hemserilerimin ‘Babalar Gününü’ tebrik ediyor, ebediyete intikal eden ecdadimizi ve babalarimizi rahmet, minnet ve özlemle aniyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile