Akdeniz'de Hem Konser Hem Sinema Keyfi

Akdeniz'de Hem Konser Hem Sinema Keyfi

Akdeniz’de Yaz Aksamlari etkinlikleri kapsaminda İçel Millet Bahçesinde Naciye Çakmak konseri ve ’Sen Kiminle Dans Ediyorsun’ sinema filminin gösterimi yapildi.

İçel’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügünün organize ettigi İçel Millet Bahçesindeki etkinliklere ara vermeden devam ediliyor. Geçtigimiz aksam Naciye Çakmak’in birbirinden güzel sarkilariyla eglenen vatandaslar, konser sonrasi ’Sen Kiminle Dans Ediyorsun’ sinema filmi ile keyifli vakit geçirdi.

Vatandaslardan aldigi yogun israr üzerine uzun bir süre sahnede kalan Naciye Çakmak, "Akdeniz Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsaminda çok çesitli etkinlikler yapmaya devam ediyor. Sanata ve sanatçiya verilen degerden ötürü Baskan Mustafa Gültak’in bu tutumunu çok önemsiyorum. Çok keyifli bir atmosferde konser verdik. Umuyorum ki, bundan sonraki süreçte de bu tarz kültür sanat faaliyetlerinde bulusuruz" diye konustu.

Akdeniz’de Yaz Aksamlari etkinlikleri kapsaminda 26 Agustos Persembe günü saat 19.30’da İçel Millet Bahçesinde Grup Cosmos konseri ile çocuklar için çesitli faaliyetler gerçeklestirilecek, 27 Agustos Cuma günü saat 20.30’da yine Millet Bahçesinde Bizim Için Sampiyon filmi, 30 Agustos Pazartesi günü saat 19.30’da Adanalioglu Resit Can Ilkögretim Okulunda Kibrit Kutusu müzik grubu ile Günes Korosunun dinletisinin olacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile