Akdeniz'e Gençlik Merkezi Yapılacak

İçel'in merkez Akdeniz ilçesine gençlerin serbest zamanlarını değerlendirmelerini sağlayacak ve gençleri sosyal, kültürel faaliyetlere yönlendirmek amacıyla gençlik merkezi yapılacağı bildirildi.

İçel Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Şevki Akkaya ve Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Demir, ildeki gençlik merkezini ziyaret etti.

Gençlik liderleriyle görüşerek yaptıkları projeler hakkında bilgi alan Akkaya, gençlik liderlerinin öneri ve isteklerini dinledi.

Gençlerle bir süre sohbet eden Akkaya, gençlik merkezlerinin, gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmeleri, bilgi ve beceri kazanmaları konusunda çok önemli görevleri üstlendiğini anlattı.

Gençlik merkezi ziyaretinin ardından tadilatı devam eden gençlik merkezini de ziyaret ederek çalışmalar hakkında İl Müdürü İbrahim İlhami Koç'tan bilgi alan Akkaya, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün en kısa zamanda Yenişehir ilçesine yapılması planlanan Gençlik Merkezini hayata geçirip, akabinde de Akdeniz ilçesine gençlik merkezi yapılacağı müjdesini verdi.

Açıklamada İçel Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İbrahim İlhami Koç'un şu ifadelerine yer verildi:

"Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sosyal kültürel yönlerini öne çıkarmak için çalışmalar yapıyoruz. Gençlerimizi daha çok sanata, spora, sosyal ve kültürel faaliyetlere yöneltmek eğitim seviyelerini yükseltmek için Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile ortak hareket ederek gençlerimize yönelik projeler üretmekteyiz. Gençleri spora teşvik etmek ve bir şeyler katabilmek öncelikli hedefimiz."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile