Akdeniz Üniversitesi'nde Topluluk Tanitim Günleri Düzenleniyor

Akdeniz Üniversitesi'nde Topluluk Tanitim Günleri Düzenleniyor

Akdeniz Üniversitesi Ögrenci Topluluklari Tanitim Günleri, Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan’in katilimiyla basladi. 3 gün sürecek etkinliklerde 128 toplulugun üyeleri, yeni ögrencilere faaliyetler hakkinda bilgi verdi.

Akdeniz Üniversitesi 2021-2022 Ögretim Yili Ögrenci Topluluklari Tanitim Günleri, Mühendislik Fakültesi önünde bulunan Sevgi Yolu’nda basladi.

Üç gün sürecek olan etkinligin açilisinda Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan da katilarak ögrencilerle bir araya geldi. Ögrencilerle bir araya geldigi için mutluluk duydugunu dile getiren Rektör Özkan, “Saglik, Kültür ve Spor Dairesi Baskanligi üzerinden topluluklarimiz faaliyetlerini sürdürüyor. Üniversitemizde 102 Kültür Hizmetleri’ne bagli, 26 Spor Hizmetleri’ne bagli olmak üzere toplam 128 topluluk bulunuyor. Topluluklarla ögrencilerimiz okuduklari alan disinda ilgi duyduklari alanlari takip ediyorlar ve grup içerisinde yer alarak kendilerine aktivite, sosyal eglence ve sorumluluklar ediniyorlar” dedi.



“Ögrencilerle kampüse bahar geldi”

Pandemi sonrasinda ögrencilerin kampüse gelmesi ile egitim ortaminin olustugunu söyleyen Rektör Özkan, “Pandemi döneminde sessiz olan kampüsümüz bizi de üzüyor. Ögrencilerimizin gelmesiyle adeta bahar geldi kampüsümüze her ne kadar son bahari yasiyor olsak da ögrencilerimiz bize ilkbaharin nesesini ve sevincini getirdiler. Bu tür etkinliklerle ögrencilerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Emegi geçen bütün topluluklara tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Rektör Özkan stantlari gezerek topluluklar hakkinda detayli bilgi aldi. Rektör Özkan’a ziyareti sirasinda Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Murat Turhan, Prof. Dr. Gülbin Arici, Prof. Dr. Cengiz Toker, Genel Sekreter Ali Evren Imre eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile