Akdeniz Üniversitesi‘ne Türkiye‘nin En İyi Üniversitesi Ödülü

Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri, Chef Club tarafından düzenlenen ‘Chef Star 2011 Yarışması‘nın Türkiye‘nin En İyi Üniversitesi kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

Geleceğin chef adaylarının ekipleri ile birlikte yarıştığı Chef Star 2011‘de Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri, Mehmet Selam Bayındır, Gökhan Arslan, Hakkı Tolga Yılmaz, Ege Şentürk ve İbrahim Saf, yemekler ve masa sunumları ile 11 üniversiteyi geride bırakarak birincilik ödülünü kazandı.

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu olarak yeni başarılara imza attıklarını söyleyen Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Görevli Dr. Osman Çalışkan, yarışma ile öğrencilerin ünlü aşçıları tanıma fırsatı bulduğunu, deneyim kazandıklarını ve gastronomi ile ilgili bilgilerini artırdıklarını söyledi. Çalışkan, “Daha önce Altın Kep Yarışması‘nda üçüncülük, 9. İstanbul Gastronomi Festivali‘nde üçüncülük ve son olarak Chef Star‘da birincilik alarak iyi bir performans sergilediğimizi düşünüyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile