Akdeniz ve Karadeniz'de yağış uyarısı

Yurdun kuzey bölgeleri ile Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Denizli, Adana, Mersin, Osmaniye ve İskenderun çevrelerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde yağışlar görülecek.

Yurdun kuzey bölgeleri ile Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Denizli, Adana, Mersin, Osmaniye ve İskenderun çevrelerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde yağışlar görülecek. Yağışların; sabah saatlerinde Zonguldak, Bartın ve Düzce, öğle saatlerinden itibaren Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Hopa, öğleden sonra Isparta, Burdur ile Antalya'nın kuzey ve batı ilçelerinde (Elmalı, Korkuteli, Aksu, İbradı, Akseki) kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey, iç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz'in kıyı kesimleri ile zamanla ülkemizin güneydoğusunda batı ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara ve Ege kıyılarında kuvvetli olarak esecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; sabah saatlerinde Zonguldak, Bartın ve Düzce, öğle saatlerinden itibaren Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Hopa, öğleden sonra Isparta ve Burdur ile Antalya'nın kuzey ve batı ilçelerinde (Elmalı, Korkuteli, Aksu, İbradı, Akseki) kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ani sel, su baskını, taşkın, yıldırım, heyelan, lokal dolu yağışı vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

CNN Türk
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile