AKDENIZUNIFM En Iyi Üniversite Radyosu Seçildi

AKDENIZUNIFM En Iyi Üniversite Radyosu Seçildi

Akdeniz Üniversitesi Radyosu AKDENIZUNIFM 1. Müzikonair Medya ve Sanat Ödülleri’nde en iyi üniversite radyosu seçildi.

Sanat ve medya dünyasindan önemli isimlerin de katildigi Müzikonair Medya ve Sanat Ödül Töreni’nde finale kalan AKDENIZUNIFM ögrencilerin yapmis oldugu oylama sonucunda En Iyi Üniversite Radyosu seçilerek önemli bir basariya daha imza atti. Maltepe Üniversitesi kampüsünde gerçeklestirilen törende ödülü Radyo Koordinatörü Ögr. Gör. Suat Erdöl ve Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü ögrencisi Teoman Tevfik Örs aldi.

"Motivasyon kaynagi oldu"

En iyi radyo seçilmenin mutlulugunu yasadiklarini belirten Radyo Koordinatörü Ögr. Gör. Suat Erdöl, "Radyomuzun köklü bir geçmisi var. Sehrimizin üniversite radyosu sizlerin destegiyle yeni bir basariya daha imza atmis oldu. Sehrimizin ve üniversitemizin bu ödülü almada gösterdigi desteklerden dolayi çok tesekkür ediyoruz. Bundan sonraki projeler için iyi bir motivasyon kaynagi oldu bu ödül" dedi.

Sinema Bölümü ögrencisi Teoman Tevfik Örs de, "Okula kayit yaptirdigim günden beridir radyomuza ilgi gösterdim çalismalar yaptim. Okurken böylesi uygulama imkânlari sundugu için fakülteme sonsuz tesekkürler" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile