Akdoğan, Şehit Aileleri İle Bir Araya Geldi

NİĞDE - Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan şehit aileleri ile bir araya geldi.

Akdoğan, bu yıl da ramazan ayında şehit yakınları ve aileleri ile birlikte iftarda biraraya geldiklerini belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını söyledi.

Akdoğan şunları kaydetti:

"Şehit olan evlatlarımız, belki ilk bakışta sizin evlatlarınız ama şehit olduktan sonra ülkemizin, milletimizin, devletimizin evlatları olmuş oluyor. Bu bakımdan sizin hissettiklerinizin aynısını şehit yakınları olmayanlar hissetmeyebilir ama en azından şunu söyleyebilirim, bu şehitler bizim şehitlerimiz. ülkemizin şehitleri. Biz onlarla gurur duyuyoruz. Her zaman şehit ailelerimizle beraberiz. Sorunumuz her ne olursa olsun bu sorunumuzun çözümü noktasında Niğde Belediyesi olarak şehit ailelerimizle ve onların yakınlarıyla beraberiz. Ramazan ayı on bir ayın sultanı dediğimiz bir ay. Yapılan ibadetlerin Cenab-ı Hakk nezlinde kabul edilmesini temenni ediyorum. Şehit Ailelerimizin bir isteği olduğunda her zaman emirlerinde olduğumuzu belirtmek istiyorum."

Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Ömer Demir ise, dernek olarak 115 şehit ailesi ile birlikte iftar yemeğine katıldıklarını, şehit ailelerine her zaman destek olan Akdoğan'a iftarda da birlikte oldukları için memnun olduklarını belirterek, şehit aileleri adına teşekkür etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile