Akhisar'da 'Tarımda Değişim Ve Dönüşüm' Konferansı

Akhisar'da 'Tarımda Değişim Ve Dönüşüm' Konferansı

Akhisar Aktif İş Adamları Derneği (AKİAD) tarafından "Büyüyen Türkiye'de Gelişen Tarım, Tarımda Değişim ve Dönüşüm" adlı konferans düzenlendi.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde düzenlenen konferansta Tarım ve Köy işleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Ferat Şelli, iş adamları, dernek yöneticileri ve oda başkanlarına bir sunum yaptı.
AKİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sait Yalçın ise, "Eskiden tarım denilince sadece kendi ihtiyaçlarımızı karşılamak akla gelirken, uzun yıllardır tarım, sanayi ve endüstri bir arada anılmaktadır. Akhisar da tarım, sanayi ve endüstrinin bir arada olduğu önemli yerleşkelerden biridir. Şehrimiz bu etkinliğinin ve gücünün farkına çok önceden varmış ve kendisini kanıtlamıştır. Bünyesinde isim yapmış gıda ve sanayi işletmeleri barındırmakta fakat bunu kendisine yeterli görmemektedir. Bizde yönetim kurulundaki
arkadaşlarım ve derneğimizin seçkin üyeleri ile yaptığımız istişareler ile buna nasıl bir katkı sağlayacağımız noktasında beyin fırtınaları yaparak sizlere faydalı programlar sunmak istiyoruz" dedi.
AKİAD dernek binasında verilen konferans tanıtımın ardından basına kapalı olarak devam etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile