Akhisar Sarıçalı Köyü Muhtarlığı Kutlu Doğum yemeği verdi

Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Sarıçalı köyü, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde yaklaşık 250 kişiyi ağırladı. Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla köy

Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Sarıçalı köyü, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde yaklaşık 250 kişiyi ağırladı. Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla köylülere ve misafirlere Aşağı Camii bahçesinde kazanlarda pişirilen mahalli yemeklerden, pirinç pilavı, et, ayran ve tatlı ikram edildi.

Sarıçalı Köyü Muhtarı İbrahim Akın'ın düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinliğine İzmir'den katılan ilahiyatçı yazar Bekir Dündar, 'Hz. Muhammed (s.a.v) ve biz' başlıklı konuşmasında, özellikle çocuklara peygamber sevgisi aşılamanın ve bol bol salat-u selam getirmenin öneminden bahsetti.

İzmir'in eski imam hatiplerinden Bekir Yılmaz da Kur'an-ı Kerim tilaveti okudu. Ardından Kutlu Doğum aşı ikram edildi. Etkinliğe çevre köy muhtarları, köy halkı, Nijer, Azerbeycan, Hırvatistan'dan öğrenciler, Akhisarlı ve İzmirli işadamları ve Akhisar İşadamları Derneği yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile