Akhisar Tso'da Seçim Süreci

Akhisar Tso'da Seçim Süreci

4 Mayıs 2013 günü yapılacak Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sürecine girilirken, ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu sivil toplum örgütleri ziyaretlerine başladı.

Seçim sürecine iddialı giren Erdayıoğlu ve ekibi, seçimi 10-0 galip önde kapatacaklarını iddia etti. ATSO seçimlerinde 10-0 galip geleceğini iddia eden ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, "Akhisar AK Parti İlçe Teşkilatı'nı önümüzdeki, Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için fikir alışverişinde bulunmak üzere ziyarete geldik. Seçimlerde benimle birlikte olacak arkadaşlar ile beraber burada ikili görüşmek üzere bulunuyoruz. Ben şimdiden seçime girecek diğer arkadaşlara da hayırlısı olsun diyorum. Güzel bir seçim olacak, bilinçli olan üyelerimiz takdir edecektir ve iyi bir sonuca varacağımıza inanıyorum. Ben ve ekibim iddialıyız. Burada bir kez daha yenilemek istiyorum, ben bu seçimi 10-0 alacağım" dedi.

Akhisar için birlik ve beraberlik içinde el ele çalışmak istediklerini vurgulayan AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ise, "ATSO yönetimine ziyaretlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni süreçte demokrasimizin bir gereği olan seçimlerde bir yarışa giriyorsunuz, Allah hayırlısını ihsan etsin. Bu seçim sürecinde 3 aday var, hayırlısı ne ise o olsun, inşallah Akhisar kazanır, şehrimiz için bir şeyler yapılması için el birliği ile çalışılır, tabiki sandıktan bir kişi çıkacak. Önemli olan şehrimiz için bir şeyler yapmak için hep birlikte el birliği ile çalışmak olacaktır. Biz siyaseten bu konuda hangi arkadaşımız seçilirse yanındayız. Akhisar ve geleceği için ne yapılması gerekiyorsa iktidar partisi olarak hazırız" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile