Akil Adamlar Ege Heyeti Hafta Sonu Denizli’de

Akil Adamlar Ege Heyeti Hafta Sonu Denizli’de

Çözüm Süreci ile ilgili olarak oluşturulan Akil Adamlar heyetinin Ege Bölgesi grubu, hafta sonu Denizli’ye gelerek vatandaşlarla bir araya gelecek.

Hükümet tarafından oluşturularak Türkiye’deki çeşitli bölgelere gönderilen Akil Adamlar heyetinin Ege Bölgesi grubu hafta sonu Denizli’ye gelerek bir takım görüşmeler yapacak. Cuma akşamı uçakla Denizli’ye gelecek olan Tarhan Erdem başkanlığındaki heyet, Cumartesi sabahı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kanaat önderleriyle kahvaltıda bir araya gelecek. Akil Adamlar heyeti daha sonra Bayramyeri Meydanı’nda esnafı ziyaret edecek. Aynı günün akşamı Dedeman Otel’de işadamlarıyla görüşecek olan heyet, Pazar günü ise Tavas ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek Denizli’deki girişimlerini sonlandıracak.

LAYIK OLDUKLARI ŞEKİLDE KARŞILAYACAĞIZ

Akil Adamlar heyeti temaslarını tamamladıktan sonra Pazar akşamı İstanbul’a geri dönecek. Akil Adamlar heyetinin Denizli’ye gelişi ile ilgili açıklama yapan İşçi Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, bu grubu kendilerine yakışır şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

Bu insanların her yerde tepkiyle karşılandığını ifade eden Kasapoğlu, “Bu gafilleri uyarıyoruz.Ey Akil! Bu bölünme projesinden derhal çekil. Denizli’de bu ihanet projesine katabileceğiniz ne bir tek akil, ne bir tek gafil ne de bir tek hain bulamazsınız. Sizi Denizli’ye yakışır misafirperverlikte ağırlayacağız” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile