Akil Küpü Kütüphaneleri YKS Sinavi Öncesi Doldu Tasti

Akil Küpü Kütüphaneleri YKS Sinavi Öncesi Doldu Tasti

Haziran ayinda gerçeklesecek olan YKS sinavina hazirlanan binlerce ögrenci; Melikgazi Belediyesi’nin ilçeye kazandirdigi Akil Küpü Kütüphanelerine yogun ilgi gösteriyor.

Egitimde öncü hizmet ve yatirimlariyla gençlere deger veren Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu; "Gençlerimiz için yaptigimiz ve Türkiye’de örnek olan projemiz olan Akil Küpü Kütüphanelerimiz, ögrencilerimize kendi mahallelerinde rahat, güvenilir ve nitelikli bir ortamda ders çalismalarina imkân taniyor. ’Gençlere yatirim, gelecege yatirim’ diyerek ilçemize 5 yilda tam 15 adet kütüphane kazandirdik. Akil Küpü Kütüphanelerimiz, özel okuma salonlari, ders çalisma alanlari, bilgisayar odalari, kafeterya, grup çalisma alanlari gibi çesitli yönleriyle gençlerimize hem ders çalisabilecekleri hem de sosyallesebilecekleri bir yasam alani oldu. Su anda üye sayimiz 45 bin olmus durumda. Kütüphanelerimize bu denli yogun ilgi gösterilmesi bizleri memnun ediyor. Ögrencilerimizin huzurlu ve konforlu bir ortamda ders çalisiyor olmasi basariyi da beraberinde getiriyor. Ülkemizi adim adim ileriye tasiyacak hedeflerimizi gençlerimizle birlikte hayata geçirecegiz" dedi.

Yeni projeler yolda

Türkiye’de egitime en çok yatirim olan belediye olarak akil küpü kütüphanelerinin yani sira yeni projelerle de gençlerin yüzünü güldürecegini belirten Baskan Palancioglu sözlerine söyle devam etti: “Egitim her zaman önceligimiz. Ilçemize kazandirdigimiz 21 okul, 15 Akil Küpü Kütüphanesi ile binlerce gencimize farkli bir bakis açisi kazandirmayi, egitime katki saglamayi basardik. Bu dönemimizde de egitime olan yatirimlarimiz hiz kesmeden devam edecek. Dahiler Koleji Projemiz, 7/24 Kütüphanemiz ve Bilgiyi Ticarilestirme Merkezimiz, Çocuk Üniversitemiz gibi Türkiye’ye damga vuracak projelerimiz yolda. Her sey gençlerimiz için. Hizmet bizden basari sizden! Akil Küpü Kütüphanelerimize yogun ilgi gösteren, ders çalismayi, kitap okumayi seven tüm gençlerimize tesekkür ediyor; sinava girecek tüm ögrencilerimize simdiden basarilar diliyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile