Akilli Saat Turkcell Esim Destegi Ile Satisa Sunuluyor

Akilli Saat Turkcell Esim Destegi Ile Satisa Sunuluyor

Samsung’un yeni akilli saati Galaxy Watch Ultra, Turkcell eSIM destegi ile satisa sunuluyor. Galaxy AI’nin gücünü daha fazla kullaniciya ulastiran yeni cihaz, kisisellestirilmis içgörüler ve özel saglik deneyimleri sunarken, kullanicilarina eSIM özelligi sayesinde iletisimde kalma imkani veriyor.



Samsung Electronics’in yeni giyilebilir ürünlerinden Galaxy Watch Ultra, Türkiye pazarina Turkcell eSIM destegiyle giris yapiyor ve operatör müsterileri için ayricaliklarla raflarda yerini aliyor. Turkcell Pasaj üzerinden kontratli veya pesin olarak cihazi alan müsterilere avantajli teklifler sunuldugu belirtildi. Cihazi satin alan kullanicilar, eSIM aktivasyonunu markanin akilli telefonlarindaki saat uygulamasindan veya operatörün magazalarindan gerçeklestirebilecek.

Akilli saat hakkinda su bilgiler verildi:

Galaxy Watch7’nin gelismis fitness izleme özellikleri ve güçlü donanimi üzerine insa edilen Galaxy Watch portföyünün en yeni ve en güçlü üyesi Galaxy Watch Ultra yapay zekanin sundugu yeteneklerle bir üst seviyedeki basarilar için gelistirilmis fitness deneyimlerini daha da açiga çikariyor. Galaxy Watch’un dairesel tasarim mirasini sürdüren ikonik tasarimi, koruma ve görsel bütünlügü artirirken, gelismis konfor için Dinamik Baglanti Sistemi, her zaman ve her yerde en iyi versiyon olmayi sagliyor.

Markanin simdiye kadar gelistirdigi en yetenekli saat olan cihaz, üst düzey performansini anlik takip etmek isteyen Turkcell’lilerle bulusuyor. Galaxy Watch Ultra yapay zekanin sundugu yeteneklerle bir üst seviyedeki basarilar için gelistirilmis fitness deneyimlerini daha da açiga çikariyor. Galaxy Watch’un dairesel tasarim mirasini sürdüren ikonik tasarimi, koruma ve görsel bütünlügü artirirken, gelismis konfor için Dinamik Baglanti Sistemi, her zaman ve her yerde en iyi versiyonunuz olmanizi sagliyor.

Titanium Grade 4 çerçeve ve 10ATM su direnci ile sinirlari zorlamayi ve daha ileri gitmeyi sagliyor. Ayrica cihaz, okyanusta yüzmekten ekstrem kosullarda bisiklete binmeye kadar gelismis fitness deneyimlerini izlemek için deniz seviyesinin 500 metre altindan 9 bin metre üstüne kadar genis bir yükseklik araliginda çalisiyor (denizde 100 metre derinlige kadar su geçirmez).

Yüzme, bisiklete binme ve kosudan olusan triatlon için yeni Multi-spor özelligi ile çoklu etapli egzersizler takip edilebilir. Ayrica, bisiklet için yeni Fonksiyonel Esik Gücü (FTP), AI destekli FTP metrikleri ile yalnizca 4 dakikada maksimum bisiklet gücünü dogru bir sekilde ölçerek kisiye özgü göstergelere dayali olarak tam potansiyeli ortaya çikariyor. Cihaz ayrica, fiziksel yeteneklere dayali olarak yogun seviyelerde egzersiz yapabilmek için gelismis Kisisellestirilmis Kalp Atis Ritim Araliklari sagliyor.

Yeni eklenen Quick Access ile antrenmanlar aninda baslatilabilir, kontrol edilebilir ve diger islevler ihtiyaçlara göre haritalandirilabilir. Ayrica güvenlik için Acil Durum Sirenini etkinlestirilebilir. Antrenman sonrasi, gece moduna otomatik olarak geçen özel Galaxy Watch Ultra saat yüzleri ile istatistikler kontrol edilebilir ve karanlikta optimal okunabilirlik saglanabilir. Ayrica, en yüksek 3 bin nit parlakligi ile cihaz, günes isiginda bile okunabilirlige imkan sagliyor.

Cihaz, Galaxy Watch Serisi’nin en uzun pil ömrüne sahip olarak Güç Tasarrufu modunda 100 saate kadar ve Egzersiz Güç Tasarrufu modunda 48 saate kadar kullanim sunuyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile