Akıncılar Milletvekili Adayı Hakkari‘den Aday Gösterildi

Akıncılar Milletvekili Adayı Hakkari‘den Aday Gösterildi

Sivas‘ın Akıncılar ilçesinde ikamet eden HAS Parti Akıncılar İlçe Başkanı Murat Sevinç, Hakkari‘den milletvekili adayı oldu.

21 Mart 2011 tarihinde Sivas Halkın Sesi Partisi’nden (HAS) milletvekili aday adayı olan Murat Sevinç, Hakkari ilinde kontenjandan milletvekili adayı oldu. Sevinç, yaptığı açıklamada doğu illerinde hizmet etmek istediğini söyleyerek, "Ben Sivas Halkın Sesi Partisi‘nden milletvekili aday adayı oldum. Partimizin yapmış olduğu araştırmalar sonucu genel merkezimiz beni Sivas milletvekilliği yerine kontenjandan Hakkari milletvekili adaylığı uygun görüldü. Bende teşkilatımızın ve genel merkezimizin bana karşı verdikleri karara çok memnun oldum. Çünkü ben her zaman bir doğu iline yardım ve hizmet etmek istemişimdir. Allah‘ın izniyle bu 12 Haziran genel seçimlerinde isteğim gerçekleşecek. Bizde halkımızın istediği gibi bir vekil olarak onların bize verdiği oyları boşa çıkartmayarak elimizden geldiğini ve daha fazlasını yapmaya çalışacağız. Halkın Sesi Partisi olarak her zaman halkımızın sesini duyuracağız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk‘ün söylediği gibi ‘Köylü Milletin Efendisidir‘. Bizim ilk hizmet noktamız köyümüz, köylerimiz ve köylülerimizdir. Köyümüzü kalkındıracağız ki ilçelerimiz kalkınsın, ilçemizi kalkındıracağız ki ilimiz kalkınsın ilimizi kalkındıracağız ki ülkemiz, vatanımız kalkınsın. Ben de bu felsefe ile yola çıkarak Türkiye‘nin neresinde olursam olayım benim vatanımın bayrağının dalgalandığı her karış toprakta ben hizmet etmeye razıyım. İster doğu, ister batı, ister güney, isterse kuzey olsun tek bir hedefim olacaktır oda vatanıma bayrağımıza hizmettir" şeklinde konuştu.

Sevinç, Türkiye‘yi uluslar arası arenaya taşıyarak konumunu güçlendirmenin, kendisinin vazgeçilmez vizyonu olduğunu vurguladı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile