Akondroplazi Hastasi Gençlerin Sevgileri Engel Tanimadi

Akondroplazi Hastasi Gençlerin Sevgileri Engel Tanimadi

Zonguldak’ta kemik büyümesi bozuklugu hastasi Alimen Gülpinar ile Irem Sükran Gülpinar çifti nikah kiyarak dünyaevine girdi.

Trabzon’da müzisyenlik yapan 25 yasindaki Alimen Gülpinar, sarki söyledigi anlarin yer aldigi videoyu sosyal medya hesabindan paylasti. El sanatlari isiyle ilgilenen Irem Sükran Kiliç videoyu görünce Alimen Gülpinar ile sosyal medyadan görüsmeye basladi.

Evlenip yuva kurmaya karar veren Alimen Gülpinar, Irem Kiliç’in annesinin yasadigi Çatalagzi beldesine geldi. Müzik aletini satarak Zonguldak’a gelen Gülpinar, Irem Kiliç’in ailesinin de destekleriyle nikah tarihi alarak hazirliklara basladi.

1 metre 27 santimetre boyundaki çiftin nikahini Çatalagzi Belediye Baskani Yavuz Palabas kildi. Nikahta gelinin damadin ayagina basmasinin ardindan evlilik cüzdani geline takdim edildi. Dans eden çifte mutlu günlerinde yakinlari da eslik etti.

Kurban Bayrami’nda dügün yapmayi planladiklarini anlatan Alimen Gülpinar, “Annemi kaybedeli 6 ay oldu. Maddi durumum yok, çalisamiyorum, is bulamiyorum. Müzisyenim ama müzik aletimi sattigim için durumum yok. Boyumdan dolayi kimse bana is vermedi. Her seyi denedim olmadi. Rabbim bir yerden kapi açiyor. Esimi kirmadim, buraya geldim. Ailesi bana destek çikti. Ailesini ailem olarak görüyorum. Herkes çok güzel tepkiler verdi. Önemli olan kalp, insanin kalbi saglam olsun. Sevginin boyla alakasi yok. Esim iyi ki karsima çikti. Onu çok seviyorum, iyi ki hayatimdi. Bundan sonra Zonguldak’ta yasayacagim. Müzik aletim olmadigi için çalisamiyorum, bu konuda yardim istiyorum” diye konustu.

Nikah töreni sonrasi esinin soyadini alan Irem Gülpiar “Baslangiçta aileler nasil tepki verir diye korktuk. Ailemize hemen söyleyip söylememe konusunda bir asama yasadik. Sonra açiklamaya karar verdik. Ailemiz anlayisla karsiladilar” diye ifade etti.

Genç çiftin nikahini kiyan Çatalagzi Belediye Baskani Yavuz Palabas da, "Insallah evlerini kurduklari gibi islerini kurmak da bize nasip olur. Ömür boyu mutluluklar diliyorum. Hayatta her sey gelip geçiyor. Birbirlerine destek olurlarsa her seyin ne kadar kolay olacagini göreceklerini ümit ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile