Akra Gran Fondo Powered By AG Tohum Bisiklet Yarisi Sona Erdi

Bu yil 6.’si düzenlenen Akra Gran Fondo Powered by AG Tohum Bisiklet Yarisi sona erdi. Yaris sonrasi düzenlenen törenle dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Antalya’nin Kemer ilçesindeki Mustafa Ertugrul Aker Parki önünden Antalya Vali Yardimcisi Yalçin Sezgin, Kemer Belediye Baskani Topaloglu ve diger protokol üyelerinin damali bayragi sallamasiyla baslayan yarislarda sporcular, 98 kilometrelik ve 49 kilometrelik parkurlarda pedal çevirdi. “Mavi ve Yesilin bir parçasi ol” sloganiyla tabiat parklari ve dogasiyla dünyanin en popüler tatil noktalarindan biri olan Kemer’de yapilan yarista sporcular, birbirleriyle kiyasiya mücadele etti. Yarislarin tamamlanmasinin ardindan Mustafa Ertugrul Aker Parki’nda ödül töreni düzenlendi.



Kemer tanitimi için önemli bir etkinlik

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, yaptigi açiklamada, bu yil 6.’si düzenlenen yarislarin çok güzel bir havada organize edildigini söyledi.

Yarismaya yerli ve yabanci 583 sporcunun katildigini ifade eden Baskan Topaloglu, “Güzel bir yaris oldu. Kemer tanitimi için önemli bir etkinlik. Yarislar için Kemer’e gelen sporcular kendi memleketlerine ve ülkelerine gidince Türkiye’nin ve Kemer’in dogal güzelliklerini anlatacaklar. Bu tarz organizasyonlarimiz artarak devam edecek” dedi.

Organizasyon, sporcularin da yer aldigi hatira fotografi ile sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile