Aksamlar Odunpazari'nda Daha Güzel

Aksamlar Odunpazari'nda Daha Güzel

Odunpazari Belediyesi, gelenek haline gelen “Aksamlar Birlikte Güzel” etkinliklerine, normallesme süreci ile beraber yeniden basliyor. 9-30 Temmuz arasinda devam edecek olan etkinlikler, ücretsiz olacak.

Odunpazari Belediyesi, her yaz düzenledigi ve artik geleneksel hale gelen “Aksamlar Birlikte Güzel” etkinligine devam ediyor. 9 - 30 Temmuz tarihleri arasinda gerçeklesecek olan “Aksamlar Birlikte Güzel” etkinlikleriyle yaz aksamlari renklenecek. Etkinlikler kapsaminda pandemi nedeniyle 1 buçuk yildir seyircisinden uzak kalan Odunpazari Belediye Tiyatrosu da yetiskin ve çocuk oyunlariyla tiyatro severler ile bir araya gelirken, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’ne (YKSM) bagli hocalar da birçok konsere imza atacak. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarina uygun olarak gerçeklesecek etkinlikler, ücretsiz olacak.

“Aksamlar Birlikte Güzel” etkinlikleri 9 Temmuz Cuma günü 19:30’da Yenikent Mahallesi’nde bulunan Seramik Park’ta Ergün Elibas Konseriyle baslayacak. 10 Temmuz Cumartesi saat 20.00’de Seramik Park’ta Odunpazari Belediye Tiyatrosu oyunculari yetiskin oyunu olan Komedi Pazari ile seyircisiyle bulusacak. 11 Temmuz Pazar günü ise saat 17.00’de Seramik Park’ta Pupa’nin Sarkisi adli çocuk oyunu minik seyircileriyle bir araya gelecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile