Aksaray'da Belediye Ekipleri Mezarliklari Bayrama Hazirliyor

Aksaray'da Belediye Ekipleri Mezarliklari Bayrama Hazirliyor

Aksaray Belediyesi Ramazan Bayrami öncesinde vatandaslarin kabir ziyaretini kolaylastirmak için sehirdeki mezarliklarda temizlik ve bakim çalismalari baslatti.

Aksaray Belediyesi Mezarliklar Müdürlügüne bagli ekipler tarafindan yürütülen çalismalarda mezarliklarin genel temizligi ve bakimlari yapiliyor. Ekipler mezarlik içi yollarin bakimini yaparken yabani ot temizligi, budama çalismalarini da etkin bir sekilde yürütüyor. Mezarliklarda temizlik çalismalarinin arefe günü öncesinde tamamlanacagi bildirildi.

Belediye Baskani Evren Dinçer, yil boyunca devam eden cami temizliginin Ramazan ayinda yogunlastigini ve camilerin Ramazan Bayrami öncesinde temizlendigini açikladi.

Baskan Dinçer, sehirdeki mezarliklarin kabir ziyaretine hazirlandigini ifade ederek, “Bayram öncesi mezarlik alanlarini daha temiz ve düzenli hale getirmek için ekiplerimiz yogun bir sekilde çalismalarina basladi.

Çalismalarda mezarliklarin ot temizligi, budama, yürüyüs yollarinin bakimi ve temizlik çalismalari özenli bir sekilde gerçeklestirilip bakim ve onarimi yapiliyor. Çalismalarin tamamlanmasiyla vatandaslarimiz ziyaretlerini daha rahat ve huzurlu bir sekilde yapabilecekler” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile