Aksaray'da Film Sahnelerini Aratmayan Süpheli-Polis Kovalamacasi Kamerada

Aksaray'da Film Sahnelerini Aratmayan Süpheli-Polis Kovalamacasi Kamerada

Aksaray’da polisin süphe üzerine kimlik kontrolünden geçirmek istedigi 2 sahis, ekipleri görünce yaya olarak kaçmaya basladi. Polis ve süpheliler arasinda yasanan film sahnelerini aratmayan kovalamaca anlari kameraya yansidi. Süpheliler kisa sürede yakalanirken, yagma suçundan 13 yil 10 ay hapis cezasi bulunan süpheli, polis memurlarina “Neden kovaliyorsunuz?” diye kizip, “Suç makinesiyim, firarim” diye de itiraf da bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Coglaki Mahallesi’nde devriye atan Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi ekipleri durumundan süphelendigi 2 sahsi kimlik kontrolünden geçirmek istedi. Süphelilere yaklastiklari anda polisi fark eden 2 sahis geri dönerek yaya olarak kaçmaya basladi.

Süphelilerin kaçmasiyla birlikte asayis ekipleri de pesine düserken, müstakil evlerin bahçelerine girerek diger sokaklara kaçan süpheli ve polisler arasinda kovalamaca yasandi. Kameraya da yansiyan kovalamacada ekiplerin durumu emniyet haber merkezine anonsla bildirmesi üzerine bölgeye çok sayida takviye ekip sevk edildi. Siren seslerinin yankilandigi mahalle, sevk edilen ekiplerle birlikte adeta abluka altina alarak süphelilerin mahalleden çikmasini önledi. Bir süre yasanan kovalamaca ve arama çalismasinda süpheliler polis ekiplerince ayni mahallede yakalandi. Yakalanan H.A.M. (23) isimli sahis önce polis memurlarina “Neden kovaliyorsunuz?” diye kizdi, sonra da “Suç makinesiyim, firarim” diye itiraf da bulundu. Sahin yapilan Genel Bilgi Taramasinda (GBT) yagma suçundan arandigi ve hakkinda 13 yil 10 ay kesinlesmis hapis cezasi oldugu belirlendi. Gözaltina alinan H.A.M. ve kaçtigi arkadasi E.M.M. (27) ifadeleri alinmak üzere polis merkezine götürülürken olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Bassavciliginca tahkikat baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile