Aksaray'da Hastanede Bir Çorba Evi Daha Hizmete Girdi

Aksaray'da Hastanede Bir Çorba Evi Daha Hizmete Girdi

Aksaray Belediyesinin hizmete sundugu çorba evlerine bir yenisi eklendi. Aksaray Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi B Blok önünde yeni çorba evi hizmet vermeye basladi.

Aksaray Il Saglik Müdürlügü bahçesi ile Aksaray Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi A Blok önündeki çorba evlerine bir yenisi hastane B Blok girisine eklendi. Egitim ve Arastirma Hastanesi B Blogun hasta kabulüne baslamasi ile birlikte Aksaray Belediyesi, hastane B blogu girisine çorba evi yaparak vatandaslarin hizmetine sundu. Hasta, hasta yakinlari, saglik çalisanlari ve vatandaslarin kullanimina sunulan çorba evleri daha önce oldugu gibi yine yogun ilgi gördü. Vatandaslarin begenisi toplayan yeni çorba evi, hafta içi her gün hizmet verecek. Sabahin erken saatlerinde baslayan çorba ikrami günün ilerleyen saatlerine kadar sürecek.

Aksaray Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayisi çerçevesinde faaliyete aldigi çorba evlerinin yani sira mobil çorba araciyla da sehrin birçok noktasinda hizmet vermeye devam ediyor. Ücretsiz hizmet veren çorba ikrami soguk kis günlerinde de vatandaslarin içini isitarak tam not aliyor. Belediye ekipleri, çorba ikramini araliksiz her mevsim sürdürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile