Aksaray'da Kres Ve Gündüz Bakimevlerinin Sayisi Artacak

Aksaray'da Kres Ve Gündüz Bakimevlerinin Sayisi Artacak

Aksaray Belediyesinin yeni dönem için planladigi projelerden olan Kres ve Gündüz Bakimevi projesi Aksarayli çocuklarin nitelikli bakim ve egitim hizmetine erisim hakkina ulasabilmesi için çocuklara egitimde firsat esitligi sunacak.

Sehrin birçok noktasina yapilmasi planlanan kres ve gündüz bakimevleri çocuklarin her türlü sosyal, duygusal ve akademik gelisimini destekleyen faaliyetler ve etkinlikler yapmaya uygun biçimde tasarlanacak. Çocuklarin fiziksel, zihinsel gelisimlerine katki saglamak için 5 yillik görev süreci içerisinde Istiklal Mahallesine sehrin en kapsamli çocuk eglence merkezini hayata geçiren Belediye Baskani Evren Dinçer, bir alisveris merkezi içerisinde hizmet veren çocuk eglence merkezinin de islevselliginin ve fonksiyonlarinin artirilmasini saglamisti. Her yas grubundan vatandasa yönelik sosyal ve kültürel projeler hayata geçiren Baskan Dinçer, kadin aktivite merkezlerinin içerisinde de çocuklarin verimli zaman geçirebilecegi mekanlar olusturdu.

Çocuklar için birbirinden renkli yeni projeleri hayata geçireceklerini belirten Baskan Dinçer, “Biz göreve geldigimizden bugüne projelerimizi vatandaslarimizin ihtiyaçlari dogrultusunda planladik. Bu anlayisla hayata geçirdigimiz tüm projelerimiz ile toplumsal ihtiyaçlari karsiladik. Geldigimiz süreç bize gösterdi ki her zaman önceligimiz vatandaslarimizin ihtiyaçlari olmalidir. Kres, gündüz bakimevi ve anaokulu, çocuklarin gelisimi için oldugu kadar, ebeveyn sorumluluk paylasimi ve kadinlar için istihdama ve toplumsal alanlara katilabilmesi için de oldukça önemli bir yere sahiptir. Bu anlayisla planladigimiz projemizi sehrimizin birçok noktasinda hayata geçirerek ailelerimizin çocuklarini güvenle emanet edecekleri mekanlar olusturacagiz. Kadinlarimizin sosyal hayata daha aktif katilim saglamalarina imkan hazirlayacagiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile