Aksaray'da SBS ve LYS'de Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

AKSARAY - Aksaray'da SBS ve LYS'de dereceye giren öğrenciler, Aksaray Valisi Selami Altınok tarafından ödüllendirildi.

Altınok, Valilik Toplantı Salonu'ndaki kabulde, Aksaray'da eğitim kalitesini daha iyi noktaya getirilmesi için hep birlikte büyük gayret içinde olduklarını söyledi.

Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Altınok, sınavların öğrenciler için hayatlarında önemli aşamalardan olduğunu ifade etti.

Eğitimde Aksaray'da iyiye gidiş olduğunu belirten Altınok, şunları kaydetti:

"Aksaray'da eğitimin kalitesinin daha iyi noktaya getirebilme adına kamu ve özel olmak üzere öğretmenlerimiz veliler, asli görevi bu işler olan idareciler olarak büyük bir gayret içindeyiz. Sizin elde edeceğiniz gayret göstereceğiniz başarılar Aksaray'daki eğitim kalitesi ve seviyesini daha yukarıya çekecektir. Tabii ki iş imkanı olan alanları seçi. Anne, baba ve öğretmenlerinizin tavsiyelerini dinleyin. Yaptığınız değerlendirmeler sonunda yapmak istediğiniz bölümü, sevdiğiniz bölümü seçin. O zaman daha mutlu olacaksınız."

Altınok, SBS'de dereceye giren Oğuzhan Yücel, İpek Durgun, Sezai Furkan Tay, Begüm Berfin Bozca, Dukan Kılınç, Şura Koç, Esra Karabörk, İrem Yenipınar, Buket Ece Ayhan, Oğuzhan Zile ile LYS'de başarılı olan öğrenciler; Oğuzhan Et, Mehmet Koç, Aybala Bulut, Ahmet Furkan Ahi, Emre Demirkıran, Şevval Nur Yağlı, Semih Kadir Aydın, Raşit Emre Tuygar'ı tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile