Aksaray'da Trafik Yogunluguna Karsi 3 Farkli Denetim Yapildi

Aksaray'da Trafik Yogunluguna Karsi 3 Farkli Denetim Yapildi

Aksaray’da bayram tatilinin bitmesinin ardindan yasanan trafik yogunluklari ve olusabilecek olumsuzluklara karsi sehir genelinde 3 farkli trafik denetimi gerçeklestirildi.

Il Emniyet Müdürlügüne bagli Trafik Tescil ve Denetleme Subesi faaliyetleri çerçevesinde Ramazan Bayrami ve ara tatilin bitmesi, yeni dönemin baslamasiyla olusan trafik yogunluguna karsi 3 farkli denetim gerçeklestirildi.

Sehir genelindeki uygulama ve denetim noktalarinda sabit ve devriye ekipler tarafindan servislerde emniyet kemeri kullanimi, güvenli yaya ve okul geçidi kullanimi ile güvenli servis tasimaciligi ve diger okul güvenligi konularinda denetlemeler yapildi. Denetimlerde okul önlerinden hareket eden servis araçlarinda ögrencilerin emniyet kemeri kontrol edilirken, sürücülerin ehliyet ve ruhsat sorgulamasi gerçeklestirildi.

Sürücüler trafik kurallari ve seyahat güvenligi hakkinda uyarildi. Il Emniyet Müdürlügü’nden yapilan açiklamada, il genelinde denetim faaliyetlerinin etkin bir sekilde devam edecegi belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile